INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho: "Pe Cristiano adversarii îl lovesc mereu, pe «celălalt» se feresc să-l atingă"

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 17:14

Jose Mourinho îşi laudă vedeta, pe Cristiano Ronaldo, şi trimite "săgeţi" către "ţinta" lui preferată, fotbalistul Barcelonei, Lionel Messi. Tehnicianul portughez a declarat că adversarii se dau la o parte din faţa argentinianului, în timp ce, pe Cristiano îl lovesc tot timpul.


"Am mai spus-o şi o repet, Cristiano joacă senzaţional, întotdeauna e la înălţime şi dă totul pentru echipă.
Şi, să nu uităm, adversarii îl tratează diferit faţă de «celălalt», adversarii se dau la o parte din faţa celuilalt, le e teamă să bage piciorul şi să-l atingă. Pe Cristiano îl lovesc, dar el are un fizic puternic, îndură şi continuă să joace", a spus Mourinho.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (86)
 •  22 Martie 2011, 01:57

unii prosti cred ca daca un jucator presteaza la mai multe echipe e mai bun. SI cei mai mari tampiti cred ca fotbalu Englez e criminal, bai baieti acolo se joaca dur, dar se respecta bai ciobani alterati la minte, si nu il mai pupati in cur pe ronaldo si pe papanasu de murinho, el nu gasit o echipa de peste 500 de mil la real sau cum? ce a promovat murinho : antifotbal si ronaldo promoveaza 3 driblinguri deale lui ronaldinio, e un jucator talentat si gata. messi e un jucator complex si ronaldo talentat ca sa fie toata lumea multumita, cat despre darletele de antrenor nu face 2 lei Ștefan Kovács romanul, cel mai bun antrenor, muri kkmak

 •  21 Martie 2011, 22:39
Postat de rippersash pe 08 Februarie 2011, 00:18

Dar ce e mai desteptule CR Ronaldo. E vreun zeu cumva si ma insel eu? SI nu e nici un balon de aur. A fost acum 2 ani cand toata echipa lui Manchester tragea pentru el. In ultimii 2 Messi a avut aceasta onoare. CR ronaldo nu e cu mimic mai special decat Ronaldo, Kaka, Rivaldo samd. Jucatori foarte buni insa compaati cu Pele, Maradona, Zidane sau Messi simpli jucatori.

ori esti foarte tinar, ori foarte prost, ori, nefericire, ambele amindoua; vorbesti de Ronaldo de parca ati fi copilarit in acelasi cartier, si cum asta e putin probabil, cred ca l-ai vazut doar in poze.

 •  25 Februarie 2011, 13:19

adevarul este ca amandoi sunt buni insa diferenta e ca unul nu arata bine dpdvd fizic fata de celalalt.De aici si lipsa de respect pt CR care se considera si se comporta sfidator atat in teren cat si in afara acestuia.Amandoi au bani,talent insa observam ce face MEDIA din om.Este greu sa ai un caracter si sa respecti pe toata lumea,iar din a respecta trebuie sa lipseasca privitul de sus.Dovada este clara:Messi joaca pe teren si in afra acestuia este linistit{sau cel putin nu i se mediatizeaza iesirile}iar gelatu' da ocazie mereu la critici.Imi pare rau cand aud copii cum simpatizeaza cu CR dar ai inteleg:Pt CR fotbalul este un "show" El joaca teatru iar asta nu se respecta.Prefer un Messi.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează