INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Moyes va fi chemat de Federația Engleză de Fotbal pentru un incident o jurnalistă » Ce i-a spus scoțianul după un interviu

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 03 aprilie 2017 22:30

Antrenorul lui Sunderland, David Moyes, va fi chemat de Federația Engleză de Fotbal pentru a da explicații în legătură cu incidentul petrecut luna trecută când a avut un schimb de replici cu o jurnalistă BBC.

După remiza albă obținută pe teren propriu cu Burnley, 0-0, Moyes a fost întrebat de jurnalista Vicki Sparks dacă îi este teamă că va fi demis de patronul Ellis Short, prezent în tribune, din cauza rezultatelor slabe. Acesta a răspuns că nu simte nicio presiune, iar după ce interviul se încheiase , fără să știe că este înregistrat în continuare, a adresat o replică jignitoare ziaristei.

"Spre final ai devenit puțin cam obraznică, așa că ar trebui să ai grijă! Chiar dacă ești femeie, tot poți primi o palmă... Așa că ai grijă data viitoare când vii", i-a răspuns tehnicianul lui Sunderland.

Într-o conferința de presă susțină luni, Moyes și-a cerut scuze față de jurnalistă, regretând profund acest incident. "A fost un moment tensionat. Regret profund comentariile făcute. Mi-am asumat greșeala. Am vorbit cu reporterul BBC, care mi-a acceptat scuzele", a declarat tehnicianul scoțian.

Cu toate acestea, ministrul sportului din Marea Britanie, Rosena Allin-Khana, a cerut Federației Engleze de Fotbal să acționeze împotriva lui Moyes. "David Moyes nu poate să scape cu aceste amenintări sexiste-FA trebuie să acționeze imediat", a postat pe un cont de socializare Allin-Khana.

Surse: dailymail.co.ukespnfc.commirror.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează