INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE - BARCELONA, AZI, 12:30, TVR 2, GSP.RO

MSN integral la Yokohama » Barcelona se poate baza pe toate vedetele sale în finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Suarez (stînga), înscriind în semifinala cu Evergrande // Foto: Reuters
Suarez (stînga), înscriind în semifinala cu Evergrande // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 00:00

Barca poate cuceri azi, la Yokohama, al 3-lea trofeu la Mondialul cluburilor, după victoriile din 2009 și 2011. Tripleta MSN va fi completă la finala cu River.

Absenți joi, la 3-0 cu Guangzhou Evergrande, Messi (colică renală) și Neymar (leziune la adductori) s-au refăcut și i se vor alătura lui Suarez, care a reușit un hat-trick în semifinala cu echipa chineză a lui Scolari.

Dacă înving în Japonia, Luis Enrique și catalanii săi vor avea 5 trofee în 2015: Primera, Copa del Rey, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Mondialul cluburilor. Au pierdut doar Supercupa Spaniei (0-4 și 1-1 cu Bilbao)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează