INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CESENA - FIORENTINA 0-0

Mutu a căzut în dizgraţia tuturor după ce a pălmuit un adversar » Pus la zid!

Mutu e cel mai bine plătit jucător al Cesenei, salariul de 1,5 milioane de euro anual fiind 20% din fondul total al lotului. Foto: Gulliver/Getty Images
Mutu e cel mai bine plătit jucător al Cesenei, salariul de 1,5 milioane de euro anual fiind 20% din fondul total al lotului. Foto: Gulliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 21:03

Antrenorul Giampaolo îl critică pe român pentru gestul care i-a adus eliminarea în meciul cu Fiorentina (0-0), iar ultraşii Cesenei i-au declarat război


Povestea de dragoste dintre Mutu şi Cesena nu a durat nici patru luni. Adus ca o mare vedetă de preşedintele Igor Campedelli, care visa să construiască o nouă echipă în jurul lui, atacantul român s-a transformat subit din idol în inamic. Un singur gol în 509 minute, un penalty ratat cu Chievo, iar duminică o eliminare, care i-a atras criticile acide ale antrenorului, tifosilor şi presei!

"Nu admit să comită astfel de naivităţi. Poţi să mai greşeşti un şut, să ratezi o centrare, dar nu să-ţi pierzi capul în acest fel. Cartonaşul roşu a fost pe deplin meritat. Trebuie să vorbesc cu el pentru că el rămîne cel mai important jucător al nostru", îl critică tehnicianul Marco Giampaolo, care, la cererea lui Adrian, a schimbat şi sistemul de joc al Cesenei. Fără nici un rezultat însă!

Şi-au pierdut răbdarea şi fanii, cărora Mutu le-a cerut scuze după partida cu Chievo. "Reacţia nebunească are consecinţe grave în şi în afara terenului. Cotul aplicat lui Cassani a consfinţit ruptura cu galeria. Fanii l-au fluierat iarăşi, dar românul le-a răspuns acum cu aplauze ironice", a scris ieri cotidianul Corriere Romagna. Certat în egalul cu Fiorentina (0-0) de colegul Lauro, Adrian a fost atacat şi de Ceccarelli: "Spune că nu a făcut nimic, dar a comis o mare naivitate"

S-a ars la friteuză!
Mutu a jucat contra Fiorentinei cu un bandaj la încheietura mîinii drepte, chiar cea cu care l-a altoit pe Cassani. Rana e urmarea accidentului suferit în casă, după ce s-a ars la friteuză! Nu e prima leziune "domestică" păţită de Adrian, care s-a lovit la Florenţa de frigider, lipsind două săptămîni.

"Înţeleg să ratezi un penalty ori să ţi se întîmple un alt episod de joc, însă nu accept reacţia lui. Nu e corect să laşi în inferioritate un grup care s-a sacrificat pentru tine"
Marco Giampaolo, antrenor Cesena

"N-a fost decît un gest pentru a-şi îndepărta adversarul. Mutu n-a intenţionat să-l lovească pe Cassani cu cotul"
Marco Parolo, căpitan Cesena

"Tocmai cînd se pregătea să intre în meci, Mutu a optat pentru sinucidere. Cartonaş roşu, luat naiv, care o poate costa scump pe Cesena"
Agenţia Datasport

"Ameţit în prima repriză, probabil de la aplauzele din partea foştilor săi fani, Mutu nu a răsplătit sacrificiul făcut pentru el. Şi-a cerut scuze, dar ar trebui să fie ultimele"
Cotidianul Gazzetta dello Sport

"Dacă nu-şi schimbă urgent atitudinea, punîndu-se în slujba echipei şi înţelegînd că trebuie să tragă la jug, va deveni cea mai mare şi scumpă ţeapă din istoria Cesenei"
Cotidianul Corriere Romagna

2 etape de suspendare riscă Mutu, după palma peste faţă aplicată lui Cassani, plus o amendă din partea Cesenei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
viviantur
viviantur  •  18 Octombrie 2011, 10:01

un om care si-a batut joc de talentul cu care la inzestrat soarta,natura ,ursitoarea cea buna si Dumnezeu,cred ca aghiuta a fost cel mai bun prieten si la cucerit,va ajunge sa-si incheie cariera la un club anonim.

viviantur
viviantur  •  18 Octombrie 2011, 09:59

un om care si-a batut joc de talentul cu care la inzestrat soarta,natura ,ursitoarea cea buna si Dumnezeu,cred ca aghiuta a fost cel mai bun prieten si la cucerit,va ajunge sa-si incheie cariera la un club anonim.

widoqq
widoqq  •  18 Octombrie 2011, 08:33

Il vrei capitanul nationalei!?!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează