INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

N-au scăpat! Fotbaliștii ruși care au brutalizat un politician au fost arestați » Riscă ani grei de închisoare

Alexander Kokorin, unul dintre agresori // FOTO: Guliver/Getty Images
Alexander Kokorin, unul dintre agresori // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 14:51

Alexander Kokorin, 27 de ani, atacantul lui Zenit, și Pavel Mamaev, 30 de ani, mijlocaș la Krasnodar, au fost implicați într-un scandal de proporții după ce au bătut un politician rus la o cafenea din Moscova.

Acțiunile reprobabile ale celor doi fotbaliști nu au rămas nepedepsite, cei doi fiind arestați în această dimineață! Dacă vor fi găsiți vinovați, Kokorin și Mamaev, care ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice în timpul scandalului, riscă 5 ani de închisoare!

Cei doi l-au agresat pe politician, ajutați de fratele lui Kokorin. Mamaev l-a lovit și cu un scaun în cap, iar politicianul s-a ales cu un dinte rupt și numeroase vânătăi, conform presei din Rusia.

Vezi șiVIDEO Brutal! Doi fotbaliști de la Mondial au bătut un politician într-o cafenea din Moscova! "Are un dinte rupt și mai multe vânătăi pe față!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close