INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Newcastle pregătește încă cinci transferuri! » Cum arată lista „coţofenelor”

Newcastle, Trippier// Foto- IMAGO / NurPhoto
Newcastle, Trippier// Foto- IMAGO / NurPhoto

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 12:21 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 13:34

Miliardarii de la Newcastle caută să se întărească în această iarnă pentru a reuși salvarea de la retrogradare. Antrenorul Eddie Howe (44 de ani) a înaintat conducerii o listă cu jucătorii doriți.

Kieran Trippier (31 de ani), fundașul dreapta de la Atletico Madrid, este primul transfer realizat de Newcastle în era saudită, însă „coțofenele” continuă campania de achiziții în această iarnă. Conform spaniolilor de la Marca, Newcastle are o listă de cinci jucători pe care vrea să-i aducă pe Saint James Park luna aceasta, la cererea antrenorului Eddie Howe.

Newcastle are cea mai slabă apărare din Premier League, cu 42 de goluri primite în 19 meciuri, astfel că sunt așteptate mutări în compartimentul defensiv. De asemenea, Howe a cerut aducerea unui atacant, după accidentarea lui Callum Wilson (29 de ani).

Barcelona pregătește o mutare-surpriză » Vrea să aducă un jucător din China!
SPANIA
Barcelona pregătește o mutare-surpriză » Vrea să aducă un jucător din China!

Jucătorii doriți de Newcastle

Campioana franței, Lille, a refuzat două oferte ale lui Newcastle pentru Sven Botman (21 de ani). Fundașul olandez este curtat de mai multe cluburi importante din Europa, dar este de așteptat ca el să rămână în Franța până la finalul sezonului.

6goluri în 15 meciuri a marcat Wilson pentru Newcastle în acest sezon de Premier League

Astfel, conducerea „coțofenelor” a fost nevoită să se reorienteze. Fundașul Sevilliei, Diego Carlos (28 de ani), este acum principala țintă pentru a rezolva problemele din defensiva lui Newcastle.

Lloyd Kelly (23 de ani), apărătorul central care a făcut un sezon excelent la Bournemouth, în Championship, este și el unul dintre numele vehiculate pentru un transfer la Newcastle în această iarnă.

Lucas Digne (28 de ani) va pleca de la Everton luna aceasta, după un conflict cu antrenorul Rafa Benitez, iar Newcastle a încercat să profite. Francezul nu pare însă tentat de un transfer la Newcastle, din cauza situației delicate din clasament, și este tot mai aproape de a semna cu Aston Villa.

În ceea ce privește compartimentul ofensiv, Hugo Ekitike (19 ani), atacantul lui Reims, este principala țintă a „coțofenelor”. Francezul are un sezon de debut excelent, reușind 8 goluri și 4 pase decisive în cele 19 meciuri jucate.

Chris Wood (30 de ani) este la rândul lui o țintă pentru Newcastle. Burnley este dispusă să se despartă de atacantul central dacă vor primi o ofertă consistentă.

53de goluri și 12 pase decisive a înregistrat Wood în 166 de meciuri pentru Burnley

  • Articol de Damian Neamţu

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona pregătește o mutare-surpriză » Vrea să aducă un jucător din China!

PSG și Real Madrid, luptă la baionetă pentru superfundașul lui Chelsea. Francezii ar fi trimis deja o ofertă oficială

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează