INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Newcastle o amenință pe Milan cu un proces „de milioane” în cazul „Tonali”!

Sandro Tonali în tricoul lui Newcastle, foto: Imago
Sandro Tonali în tricoul lui Newcastle, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 18:44 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 19:13

Newcastle United intenționează să-i solicite Milanului despăgubiri în instanță, deoarece i-a vândut un jucător dependent de jocuri de noroc. Sandro Tonali (23 de ani) este așteptat să primească 10 luni de suspendare pentru că a pariat pe victoria echipei sale în mai multe meciuri, lucru interzis de regulamentele FIFA și UEFA.

Sandro Tonali este pe punctul de a primi o suspendare de 10 luni pentru că a pariat, contrar prevederilor UEFA și FIFA, pe meciuri de fotbal. Situație în care, potrivit cotidianului Corriere dello Sport, Newcastle United intenționează s-o dea în judecată pe AC Milan, de la care l-a cumpărat în vară pe internaționalul italian.

Caz uluitor la Botoșani: acuzat că a luat „galben” intenționat cu Sepsi! „Cineva a mers cu 10.000 de lei la casa de pariuri” » Conducerea clubului va sesiza Comisia de integritate a FRF
FC BOTOȘANI
Caz uluitor la Botoșani: acuzat că a luat „galben” intenționat cu Sepsi! „Cineva a mers cu 10.000 de lei la casa de pariuri” » Conducerea clubului va sesiza Comisia de integritate a FRF

Newcastle nu va putea conta pe Sandro Tonali tot restul sezonului

Englezii sunt furioși pe clubul italian pentru că le-a vândut un jucător pe care acum nu vor mai putea conta, practic, întregul sezon 2023/2024. Și amenință cu un proces în care vor să solicite despăgubiri de ordinul milioanelor de euro!

Tonali a admis că a pariat pe victoria echipei sale în mai multe meciuri, iar impresarul internaționalului italian a dezvăluit că clientul său „este dependent de jocuri de noroc”.

Corriere dello Sport dezvăluie că Newcastle îi va suspenda salariul lui Tonali

Suspendarea lui va include opt luni de terapie și participarea la inițiative împotriva jocurilor de noroc. Corriere dello Sport mai dezvăluie că Newcastle îi va suspenda salariul lui Tonali, cifrat la 8 milioane de euro pe sezon, din momentul oficializării pedepsei.

Sandro Tonali, la primul meci după izbucnirea scandalului legat de pariuri » Reacție uluitoare a fanilor lui Newcastle
NEWCASTLE - CRYSTAL PALACE 4-0
Sandro Tonali, la primul meci după izbucnirea scandalului legat de pariuri » Reacție uluitoare a fanilor lui Newcastle

Fagioli a primit deja 7 luni de suspendare

Mijlocașul italian a fost învinuit, alături de Nicolo Zaniolo (Aston Villa) și de Nicolo Fagioli (Juventus), în urma unei investigații care a zguduit fotbalul italian, conduse de procurorii din Torino.

Fagioli a primit deja o suspendare de șapte luni, săptămâna trecută. Dar Juve a decis să-i plătească salariul integral și el va continua să se antreneze cu prima echipă.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani și-a asigurat o reducere semnificativă a sancțiunii minime obișnuite pentru astfel de infracțiuni (trei ani de suspendare) după ce și-a recunoscut vinovăția și a colaborat cu anchetatorii.

Aston Villa, la rându-i, a confirmat că Zaniolo ajută la anchetă și s-a întâlnit recent cu înalți oficiali ai clubului. El a și jucat duminică pentru Villa, împotriva lui West Ham.

64de milioane de euro a cheltuit Newcastle United, în vară, cu transferul lui Sandro Tonali de la AC Milan. Mijlocașul italian a bifat până acum 11 apariții în tricoul alb-negrilor, în 2023/2024

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Bombă în Premier League » Everton ar putea fi penalizat cu 12 puncte și riscă retrogradarea!

Un șef al Barcelonei aruncă în aer El Clasico: „Nu e rasism. Vinicius e un clovn și un leneș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează