INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWPORT - BRADFORD CITY 1-1

VIDEO Situație ciudată în Anglia » Portarul a luat mingea în brațe în afara careului, dar nu a fost eliminat! Adversarii au luat foc

Harry Lewis (25 de ani), portarul celor de la Bradford City, a fost protagonistul unui moment inedit în meciul disputat pe terenul lui Newport, într-o partidă din runda cu numărul 36 din liga a patra engleză. 
Foto: Captură Twitter
Harry Lewis (25 de ani), portarul celor de la Bradford City, a fost protagonistul unui moment inedit în meciul disputat pe terenul lui Newport, într-o partidă din runda cu numărul 36 din liga a patra engleză. Foto: Captură Twitter

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 18:39 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 19:49

Harry Lewis (25 de ani), portarul celor de la Bradford City, a fost protagonistul unui moment ciudat în meciul disputat pe terenul lui Newport, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 36 din liga a patra engleză. 

Dan Petrescu a vorbit despre antrenorul aflat pe lista rivalei FCSB: „Era un pitbull, rupea terenul”
FCSB
Dan Petrescu a vorbit despre antrenorul aflat pe lista rivalei FCSB: „Era un pitbull, rupea terenul”

Situație ciudată în Newport - Bradford City

În urma unei pase lungi date de unul dintre stoperii lui Newport, balonul a ajuns în apropierea careului lui Bradford City. Harry Lewis, portarul oaspeților, a prins mingea în brațe în afara careului, lucru care, conform regulamentului, se pedepsește cu cartonaș roșu. 

Lewis a fost derutat de liniile trasate pe gazon. Pe lângă cele obișnuite, pe iarbă erau trasate și cele pentru meciuri de rugby, iar goalkeeper-ul a crezut că se află în careu în momentul în care a prins mingea. Deși trebuia eliminat, „centralul” partidei i-a acordat numai cartonaș galben

Decizia i-a enervat pe jucătorii celor de la Newport. Fotbaliștii gazdelor au protestat vehement, însă arbitrul a rămas ferm pe poziții. 

Pe Twitter, clubul Newport County a răbufnit și a atacat decizia luată de arbitrul partidei. „Absolut incredibil. Harry Lewis, portarul lui Bradford, a prins balonul la mare distanță de poarta proprie și a primit numai galben pentru așa ceva”, au scris galezii care joacă în fotbalul englez, în mediul online. 

Partida avea să se încheie cu scorul de 1-1. Andy Cook a deschis scorul pentru Bradford City, în minutul 36. Gazdele au egalat grație autogolului lui Liam Ridehalgh, în minutul 61. 

Citește și: 

Nu s-a întâmplat asta în ultimii 50 de ani în Ligue 1 » Cât de repede a putut să marcheze un hattrick jucătorul revelației din Franța

Italienii, șocați de convocarea lui Compagno: „Chemarea lui la lot arată drama fobalului italian”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
donqhot
donqhot  •  12 Martie 2023, 22:43

lovirea cu intentie a mingii cu mana se sanctioneaza cu cartonas galben. Doar profesionistii de la gsp se puteau mira ca nu s-a dat rosu. Cartonas rosu se da doar daca se foloseste mana pentru a opri mingea care este pe cale sa intre in poarta. Bineinteles ca nu a fost cazul aici.

elgabri
elgabri  •  12 Martie 2023, 20:16

Noroc ca nu a fost Deaconu arbitru ;)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează