INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA - ARGENTINA 2-0

BRAZILIA - ARGENTINA 2-0 // Neymar a mers în vestiarul Argentinei pentru a vorbi cu Messi imediat după meci! Presa din Brazilia anunță: „Totul este gata acum”

Neymar și Leo Messi, în urmă cu trei ani // FOTO: Guliver/Getty Images
Neymar și Leo Messi, în urmă cu trei ani // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 17:48

Brazilia - Argentina 2-0 // Leo Messi (32 de ani) a ratat și de data aceasta șansa de a-și trece în palmares un titlu alături de Argentina. La cea de-a noua competiție importantă  la care participă alături de naționala țării sale, Messi s-a oprit în semifinalele Copa America, învins de marea rivală Brazilia, 0-2. 

Imediat după finalul partidei, Neymar, 27 de ani, care nu a putut evolua pentru brazilieni din cauza unei accidentări, a mers în vestiarul Argentinei să-l consoleze pe Leo Messi, scrie publicația sport.es. Cei doi, aflați în relații excelente din perioada în care și brazilianul evolua la Barcelona, s-au întreținut amical timp de câteva minute.

Ipostaza în care au fost suprinși cei doi deschide din nou posibilitatea ca Neymar să redevină coechipier cu Leo Messi, chiar în cel mai scurt timp posibil. Neymar și-ar dori să revină pe Camp Nou, iar Barcelona încearcă din tot posibilul să obțină o metodă cât mai puțin costisitoare de a-l repatria pe acesta.

„Totul este gata”

Marcelo Bechler, jurnalistul brazilian care a anunțat transferul lui Neymar la PSG în 2017, crede că „totul este gata acum între Barcelona și jucător”.

„Totul este gata acum între Barça și jucător. Simt mult optimism în jurul lui Neymar”, a divulgat acesta în timpul emisiunii El Partidazo, la postul de radio Cadena COPE, susținând că foarte curând va avea loc o întâlnire între Neymar Sr., avocatul fotbalistului și André Cury, omul de legătură al grupării blaugrana cu piața sud-americană.

„Ambele părți vor să vadă afacerea realizată, iar PSG vrea să scape de o problemă. Cred că Neymar va reveni pe Camp Nou în această vară”, a mai spus Bechler, care crede că „Neymar și-a plănuit întoarcerea. Există două moduri de a forța o despărțire: să câștigi Liga Campionilor sau să dinamitezi clubul, ceea ce el a reușit”.

Vezi și: Messi atacă furibund: „Brazilia manipulează totul. Arbitraj absurd, i-a favorizat tot meciul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1968213743293712
Mada Madalina  •  03 Iulie 2019, 23:56
Postat de Szasz Andrei pe 03 Iulie 2019, 19:26

Foarte induiosatoare aceasta imbratisare dintre cei doi jucatori ! Acum Neymar cu un ochi rade cu altul plange, desigur ! Se pare ca Leo ar trebui sa faca un sacrificiu si sa se retraga din nationala, poate asa mai castiga si Argentina vreun trofeu, fara el !

Daca nu te pricepi ...taci ! Fara Messi ....., Argentina ultimilor 10 ani , nu ar fi jucat 4 finale. Daca ti se pare putin....ramai cu Mutu,Marica,Sekeley,Gardos......etc. ca astia ai nostri.....castigs an de an. Vorbiti si judecati fara minte......paiul din ochi nu te orbeste ?

10154976492293690
Szasz Andrei  •  03 Iulie 2019, 19:26

Foarte induiosatoare aceasta imbratisare dintre cei doi jucatori ! Acum Neymar cu un ochi rade cu altul plange, desigur ! Se pare ca Leo ar trebui sa faca un sacrificiu si sa se retraga din nationala, poate asa mai castiga si Argentina vreun trofeu, fara el !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează