INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Neymar, suspectat în țara natală că s-a prefăcut accidentat: „O persoană cu durere nu dansează așa!”

Neymar, la antrenamentele Braziliei // foto: Imago Images
Neymar, la antrenamentele Braziliei // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 11:00 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 11:23

Neymar (29 de ani) a cauzat un scandal în Brazilia după ce a absentat de la meciul cu Argentina, scor 0-0, acuzând probleme musculare. În noaptea dinaintea partidei, fusese zărit petrecând în Sao Paulo.

Fără principala sa vedetă, Brazilia a nu a reușit să învingă reprezentativa Argentinei. A fost 0-0 într-un meci fără mare miză pentru Selecao, întrucât brazilienii știau deja că sunt calificați direct la Cupa Mondială din 2022, fiind primii în grupa preliminară din America de Sud.

Neymar a lipsit de la meci acuzând disconfort la mușchii abductori, problemă care l-ar putea ține în afara terenului și la următoarele meciuri ale echipei de club, PSG, cu Nantes (21 noiembrie) și Manchester City (24 noiembrie).

„Mai umbli cu bărbați însurați?” » Jucătoarea de la PSG bătută cu ranga: „Au dat la picioare, voiau să-mi termine cariera”
PSG
„Mai umbli cu bărbați însurați?” » Jucătoarea de la PSG bătută cu ranga: „Au dat la picioare, voiau să-mi termine cariera”

Neymar a cauzat un scandal în Brazilia 

Presa din Brazilia a început să pună sub semnul întrebării accidentarea lui Neymar, întrucât fotbalistul a fost fotografiat petrecând în Sao Paulo chiar în ziua dinaintea meciului Argentina - Brazilia.

Unii sugerează că Neymar nu ar fi avut, de fapt, probleme musculare în noaptea dinaintea meciului. Marca relatează cum Neto, ex-fotbalist și prezentatorul programului „Os donos da bola” al canalului „BAND”, a făcut o serie de declarații dure: 

„Poți juca cu durere la abductori. Poți juca cu durere musculară, chiar cu durere la metatarsian. L-am rupt și da, e posibil să joci. O persoană cu durere la abductor nu dansează așa!

O sugestie indirectă că Neymar ar fi ales să nu joace, falsificându-și problemele medicale.

Între timp, Neymar s-a întors la Paris și speră să se refacă la timp pentru duelul cu Manchester City din Liga Campionilor.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Fostul coleg al lui Neuer, declarat mort și ulterior „înviat”, a fost condamnat la închisoare!

Ianis va fi pregătit de un fost mare golgeter al lui Bayern » Atuul noului manager de la Rangers pentru ofensivă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează