INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

PSG. Neymar face orice pentru a reveni la Barcelona! A refuzat 100 de milioane + artificiul la care apelează pentru a pleca

Neymar vrea să plece de la PSG // FOTO: Guliver/GettyImages
Neymar vrea să plece de la PSG // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 11:46

Neymar (28 de ani) insistă să se întoarcă în vară la Barcelona, acceptând salariul pe care îl primea când a plecat în 2017. Transferul s-ar putea forța cu articolul 17 din regulamentul FIFA

Neymar înapoi la FC Barcelona rămâne o afacere de actualitate. Mundo Deportivo a aflat noutăți din Franța și dezvăluie că brazilianul a făcut încă un sacrificiu important pentru a reveni pe Camp Nou: a renunțat la o primă de instalare de 100 de milioane de euro, oferită ca să semneze prelungirea! 

Atacantul de 28 de ani acceptă mai puțini bani doar să joace iar alături de Messi. Ar primi salariul pe care îl avea la Barça înaintea plecării din 2017, 24 de milioane, față de 36,8 milioane de euro acum.

Pierde și sponsorizarea

Jurnalul catalan amintește că Neymar mai are de încasat 30 de milioane de euro de la gruparea blaugrana, sumă pentru care se judecă, dar procesul ar putea fi stins dacă se face transferul. În ce condiții? MD a aflat că brazilianul, ce va pierde și contractul de sponsorizare cu Qatar National Bank, de 50 de milioane anual, e decis să se transfere cu orice preț. Chiar apelând la articolul 17 din regulamentul FIFA, aplicabil după al treilea an din acord pentru fotbaliștii de peste 28 de ani. Astfel, forul mondial ar stabili suma pe care PSG ar trebui să o primească, circa 180 de milioane.

Așteaptă izolat la Rio

Aflat la vila sa de lux din Mangaratiba, lângă Rio de Janeiro, Neymar n-are niciun motiv să revină în Franța, după ce LFP a declarat sezonul încheiat și pe PSG campioană pentru a noua oară. Și așteaptă rezultatul negocierilor cu șeicii qatarieni, imposibil de încheiat însă la "mercurialul" FIFA. 

69 de goluriși 39 de assisturi în 80 de meciuri la PSG, cu care a luat 6 trofee

222.000.000 de euroa plătit PSG pentru a-l lua pe Neymar de la Barcelona în 2017, cel mai scump transfer din istorie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Explicația infarctului lui Ronald Koeman: ce făcea zilnic, fără să știe că are probleme cardiace

Sandro Rosell, încă un interviu zguduitor despre viața din închisoare: „Oare cum puteam fi prieteni cu cineva care a ucis?” + „Ești catalan? Ești criminal!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează