INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO Scapă Neymar? Poliția nu poate dovedi acuzația de viol

Neymar // FOTO: Reuters
Neymar // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2019 11:00

Neymar, atacantul brazilian al lui PSG, ar putea scăpa de acuzele de viol. Potrivit raportului încheiat de comisarul Juliana Lopes Bussacos, nu sunt suficiente probe pentru a-l acuza pe acesta de viol sau agresiune.

În ultimele două luni, acest caz a fost aproape zi de zi pe coperta presei braziliene. Modelul Najila Trindade l-a acuzat de viol pe Neymar, atac care ar fi avut loc pe 15 mai într-un hotel din Paris. Dar poliția anunță acum că nu poate dovedi această acuzație și închide ancheta.

Comisarul Juliana Lopes Bussacos, șeful secției 6 pentru Protecția Femeii din São Paulo, a declarat că nu sunt suficiente probe pentru a-l acuza pe viol sau agresiune. Susținând că nu a avut nici înregistrarea video ale camerelor de supraveghere din hotel, nici raportul medical al victimei. Și că a descoperit numeroase contradicții în declarațiile date de Najila Trindade.

Concluzia poliției a fost închiderea dosarului, dar procurorii au 15 zile să răspundă înainte ca un judecător să ia hotărârea finală.

Citește și:

 Tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol s-a mutat din orașul ei natal: „Oamenii îmi fac poze și râd de mine, sunt violenți”

Najila Trindade, femeia care-l acuză de viol pe Neymar, denunţată pentru calomnie: „Poliţia e cumpărată sau nu? Ori am înnebunit eu?”

Najila Trindade, tânăra care îl acuză de viol pe Neymar, susține că e amenințată cu moartea de tatăl jucătorului: ”Nu vei mai trăi mult timp”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close