INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INSULTE

Neymar, scandal monstru cu iubitul de 23 de ani al mamei sale » Jigniri și amenințări reprobabile la adresa tânărului

Neymar, alături de Tiago Ramos (în dreapta) +6   FOTO
Neymar, alături de Tiago Ramos (în dreapta)

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 21:07

Neymar (28 de ani), starul celor de la PSG, s-ar fi implicat în relația complicată pe care Nadine, mama sa, o are cu Tiago Ramos, un tânăr de doar 23 de ani.

Cum povestea amoroasă dintre cei doi e din ce în ce mai tensionată, ajungându-se inclusiv la ipostaza ca Tiago să ajungă tăiat pe mâini la spital, Neymar l-a luat la ochi pe tânărul iubit al lui Nadine Goncalves. Cel despre care se spune că ar fi bisexual și că ar fi avut o relație cu bucătarul echipei la care evolua.   

Potrivit presei iberice, Neymar ar fi folosit o serie de insulte reprobabile la adresa acestuia, cu privire la orientarea sexuală, fapt pentru care o organizație LGBT+ l-a reclamat pe fotbalistul lui PSG la autoritățile din Brazilia. Mai mult, Neymar l-ar fi amenințat pe Tiago că „îi îndeasă o coadă de mătură în fund”.

Tânărul iubit al mamei lui Neymar a ajuns la spital și a avut nevoie de 12 copci!

Relația mamei lui Neymar, Nadine Goncalves (52 de ani) cu tânărul model Tiago Ramos (23) a luat o întorsătură urâtă. După o ceartă aprinsă, bărbatul a ajuns la spital cu tăieturi serioase la brațul drept.

În urmă cu câteva zile, Nadine s-a văzut nevoită să cheme ambulanța după ce iubitul său s-a tăiat într-un geam spart. Modelul a avut nevoie de 12 copci la braț, din cauza unei tăieturi suferite deasupra cotului, informează Extra.

Diferență de aproape 30 de ani între cei doi

Nadine Goncalves și Tiago Ramos și-au oficializat controversata relație în urmă cu o lună și jumătate. Între timp, cei doi s-au despărțit pentru o perioadă, însă s-au împăcat la scurt timp după. Incidentul recent transmite faptul că lucrurile între cei doi nu s-au calmat.

+2 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Scandal teribil în familia lui Neymar! Tânărul iubit al mamei lui Neymar a ajuns la spital și a avut nevoie de 12 copci!

Lovitură de teatru în Ligue 1! Consiliul de Stat a refuzat decizia Ligii! Cum ar putea arăta campionatul în Franța

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează