INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Cum arată acum excentricul Nicklas Bendtner și cu ce se ocupă » Transformare spectaculoasă!

Noul look al danezului Nicklas Bendtner / Foto: Instagram
Noul look al danezului Nicklas Bendtner / Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 12:32 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 18:03

Fostul internațional danez Nicklas Bendtner, acum în vârstă de 36 de ani, se pregătește să devină analist tv. El va lucra în țara natală pentru postul TV2.

Ca jucător activ, Nicklas Bendtner a ținut mai mereu prima pagină a tabloidelor occidentale. Ajuns la 36 de ani, tipul excentric de altădată a suferit o transformare spectaculoasă. Din toate punctele de vedere. Un nou look, mai multă seriozitate, dar și un nou job.

Dezastru la un club din Superliga » Datorii uriașe acumulate și scandal-monstru: „Cel mai prost an din istorie”
DATORIE
Dezastru la un club din Superliga » Datorii uriașe acumulate și scandal-monstru: „Cel mai prost an din istorie”

Nicklas Bendtner va comenta la TV meciurile naționalei Danemarcei

Potrivit presei daneze, el va debuta săptămâna viitoare în calitate de comentator TV. Naționala Danemarcei dispută două amicale, cu Elveția și cu Insulele Feroe, iar Bendtner va comenta ambele partide de la microfonul postului TV2.

Chiar despre un debut pe sticlă nu poate fi vorba. De câțiva ani buni, fostul internațional are propriul serial de comedie la „Prime Video”. Titlul acestuia: „Nicklas Pranker” (Farsele lui Nicklas).

Despre noul său job, Bendtner a spus doar atât: „Abia aștept să pot contribui cu perspectiva și experiențele mele”. Cam puțin pentru unul supranumit „Lord”.

Fotografiat cu pantalonii în vine la ieșirea dintr-un club

Bendtner a bifat 81 de selecții în naționala Danemarcei și a jucat, printre altele, la Arsenal, Juventus, Wolfsburg și, în orașul său natal, pentru FC Copenhaga. Însă fostul atacant a rămas în memoria suporterilor mai puțin datorită golurilor marcate și mai mult din cauza escapadelor sale.

În 2009, „Lordul” a fost fotografiat ieșind dintr-un club de noapte cu pantalonii jos - chiar înainte de semifinala Ligii Campionilor a lui Arsenal cu Manchester United (1-3). În 2012, Bendtner a fost suspendat pentru un meci de UEFA, după ce și-a expus lenjeria cu numele unui furnizor de pariuri în timp ce sărbătorea un gol.

Dat afară de Wolfsburg cu un an înaintea încheierii contractului

Apoi, un an mai târziu, a fost suspendat de la națională, după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,5. Nici în perioada Wolfsburg (2014 - 2016) nu s-a potolit. Atacantul s-a certat cu antrenorul Dieter Hecking, întârzia în mod regulat la antrenament și, de-a dreptul scandalos, în orașul concernului Volkswagen, el ieșea la plimbare cu un Mercedes. Clubul l-a dat afară cu aproape un an înainte de încheierea contractului!

Ultimul mare scandal în care a fost implicat datează din 2018. Nicklas s-a certat cu un taximetrist și i-a rupt maxilarul. Atunci a fost condamnat la 50 de zile de închisoare și a trebuit să poarte o brățară electronică pe gleznă în tot acest timp. În fine, în 2020, a agățat ghetele-n cui. Iar acum revine spectaculos în actualitate!

Mai puteți citi:

După faptă și răsplată! Louis Munteanu, petrecere în club, pe manele, după „dubla” cu Rapid

Abia anunțat titular, Radu Drăgușin a primit o veste proastă din partea lui Ange Postecoglou: „Vom întări acel compartiment”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează