INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Noul jucător al Barcelonei nu poate avea numărul dorit! Motivul este unul cel puțin surprinzător

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 12:22

Așa cum anunțase după transferul lui Coutinho, Barcelona l-a achiziționat și pe Yerry Mina, fundașul central columbian în vârstă de 23 de ani.

Clubul catalan va plăti 11,8 milioane de euro pentru jucătorul lui Palmeiras, care a semnat un contract de 5 sezoane și jumătate pe Camp Nou, până în iunie 2023. Clauza de reziliere este de 100 de milioane de euro.

Mina ar fi vrut să poarte numărul 26, dar Liga spaniolă nu mai permite numere mai mari de 25, aceste aparținând strict jucătorilor de la echipa secundă. Sud-americanul se va mulțumi cu numărul 24, lăsat vacant după plecarea lui Mathieu.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Ianuarie 2018, 14:51

Pe cand si la noi regula asta? Si as mai reintroduce una: numerele sa nu fie permanente, iar titularii sa aiba, exclusiv, numere de la 1 la 11

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Ianuarie 2018, 13:14

Mi se pare o decizie buna a Ligii. Prea s-a umplut fotbalul de numere demne de alte sporturi...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează