INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

O casă de pariuri i-a făcut o ofertă unui fost jucător de la Real Madrid: ”Nu suntem nici Real, nici Tottenham, dar putem să-ți oferim un salariu decent”

Van der Vaart și iubita sa
Van der Vaart și iubita sa

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 12:54

Van der Vaart, fostul internațional olandez, aflat la final de contract cu Midtjylland, a refuzat să joace gratis la Esbjerg. Chiar dacă ar vrea să rămână în Danemarca, unde evoluează iubita sa, handbalista Estavana Polman.

La 35 de ani, e dificil să mai găsești o echipă, chiar dacă numele tău este Rafael van der Vaart, ai fost vicecampion mondial cu naționala Olandei și ai jucat la Ajax, Real și Tottenham.

În 2016, s-a transferat în Danemarca, la Midtjylland, pentru a fi alături de iubita sa, handbalista Estavana Polman, care juca la Esbjerg. A semnat pe două sezoane, iar contractul a expirat în această vară. Vrea să stea printre vikingi și ar fi putut ajunge chiar la Esbjerg. Dar numai cu o condiție: să evolueze gratis! Ceea ce n-a acceptat.

Aflând de refuz, casa de pariuri daneză Odds.dk i-a făcut o ofertă surprinzătoare. Un job pentru a rămâne alături de Estavana.

"Sigur, nu suntem Real Madrid ori Tottenham, dar nici Esbjerg. Îți plătim un salariu decent, chiar dacă nu va fi suficient pentru o viață extravagantă", i-a transmis patronul Odds.dk.

"Totuși, nu e niciun secret că Jutland este una dintre regiunile cu cele mai mici prețuri din Danemarca. Și, cu salariul Estavanei, vor fi bani de ajuns pentru a merge în Olanda o dată sau de două ori pe an". 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează