CAMPIONATE  ·  OFERTĂ

O casă de pariuri i-a făcut o ofertă unui fost jucător de la Real Madrid: ”Nu suntem nici Real, nici Tottenham, dar putem să-ți oferim un salariu decent”

Van der Vaart și iubita sa
Van der Vaart și iubita sa

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 12:54

Van der Vaart, fostul internațional olandez, aflat la final de contract cu Midtjylland, a refuzat să joace gratis la Esbjerg. Chiar dacă ar vrea să rămână în Danemarca, unde evoluează iubita sa, handbalista Estavana Polman.

La 35 de ani, e dificil să mai găsești o echipă, chiar dacă numele tău este Rafael van der Vaart, ai fost vicecampion mondial cu naționala Olandei și ai jucat la Ajax, Real și Tottenham.

În 2016, s-a transferat în Danemarca, la Midtjylland, pentru a fi alături de iubita sa, handbalista Estavana Polman, care juca la Esbjerg. A semnat pe două sezoane, iar contractul a expirat în această vară. Vrea să stea printre vikingi și ar fi putut ajunge chiar la Esbjerg. Dar numai cu o condiție: să evolueze gratis! Ceea ce n-a acceptat.

Aflând de refuz, casa de pariuri daneză Odds.dk i-a făcut o ofertă surprinzătoare. Un job pentru a rămâne alături de Estavana.

"Sigur, nu suntem Real Madrid ori Tottenham, dar nici Esbjerg. Îți plătim un salariu decent, chiar dacă nu va fi suficient pentru o viață extravagantă", i-a transmis patronul Odds.dk.

"Totuși, nu e niciun secret că Jutland este una dintre regiunile cu cele mai mici prețuri din Danemarca. Și, cu salariul Estavanei, vor fi bani de ajuns pentru a merge în Olanda o dată sau de două ori pe an". 

 Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1