INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

O nouă lovitură dată de United pe piața transferurilor » "Diavolii" au pus mâna pe "bijuteria" lui Espanyol

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 04 septembrie 2017 18:07

Manchester United a oficializat, astăzi, transferul lui Arnau Puigmal, 16 ani, unul dintre cele mai promițătoare talente ale fotbalului iberic, anunță Mirror.

Urmărit de câteva luni de către scouterii "diavolilor", internaționalul spaniol de tineret a impresionat pe postul de mijlocaș central, fiind un produs al clubului Espanyol. În primăvara acestui an, Puigmal a fost desemnat "cel mai valoros jucător" al Cupei Internaționale Mediteranene, marcând un gol în finala jucată împotriva Barcelonei.

"Sunt foarte fericit să anunț că sunt noul jucător al lui Manchester United. Visul meu a devenit realitate, este timpul să începem munca, hai Diavolii Roșii!", a scris tânărul fotbalist pe contul său de Instagram, postând o fotografie alături de antrenorul grupei U18, Kieran McKenna, respectiv șeful academiei de juniori a lui United, Nicky Butt.

Arnau Puigmal se va alătura în curând lotului din care mai fac parte Ethan Galbraith, Largie Ramazani, Di'Shon Bernard și Aliou Traore, toți aduși în această vară. Tinerii fotbaliști au semnat deja contractul cu United în luna iulie, însă mutările lor au devenit oficiale odată cu obținerea certificării internaționale.

sursa: mirror.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează