INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

O nouă problemă la Barcelona! De ce nu poate Ronald Koeman să stea pe bancă la meciurile oficiale

FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 09:40 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 09:52

Barcelona are noi probleme, de data această cu fostul antrenor, Quique Setien.

Demis la finalul sezonului trecut, Quique Setien nu a semnat rezilierea contractului cu Barcelona, iar asta le dă bătăi de cap conducătorilor catalani. Clubul va începe noul sezon din La Liga în etapa a treia, după ce a avut liber în primele două etape, iar pentru moment Ronald Koeman nu poate sta pe bancă.

Potrivit presei din Spania, Setien vrea să-i încaseze salariul integral pentru anul care i-a rămas din contract și nu este dispus să-și rezilieze înțelegere decât în termenii lui.

Barcelona refuză să-i plătească salariul, iar până când Setien nu va semna rezilierea, Federație Spaniolă de Fotbal nu poate sa-l lase să stea pe bancă la meciurile oficiale. Antrenorul olandez a stat pe bancă la două partide amicale, 3-1 cu Girona și 3-1 cu Nastic.

VIDEO Discuție incredibilă între Țiriac și Pique după dezastrul Barcelona - Bayern 2-8: „Băi, Ion, eu sunt primul care spune asta”

Citește mai multe știri din La Liga: 

Acord total! Barcelona s-a înțeles cu înlocuitorul lui Suarez

A revenit Messi, a revenit „tiki-taka” la Barcelona! Goluri de senzație marcate în testul cu Girona

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close