INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

O rezervă a lui Manchester United, atacată de un star de la FC Copenhaga: „E un clovn, are minte de copil mic”

Foto: Twitter @ Alejandro Garnacho
Foto: Twitter @ Alejandro Garnacho

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 13:04 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 13:51

Alejandro Garnacho (19 ani), integralist în echipa lui Erik ten Hag la ultimul meci al lui Man. United, 3-4 cu FC Copenhaga în grupele Ligii Campionilor, a fost ironizat de fundașul gazdelor, Denis Vavro, pentru trucul făcut la penaltyul de 2-2.

Manchester United a cedat la Copenhaga (3-4), după un joc rocambolesc, în care a fost întoarsă de la 3-2 de echipa daneză. Unul dintre jucătorii lui Erik ten Hag a vrut să-l facă pe Diogo Gonçalves să rateze de la 11 metri, în prelungirile primei reprize. 

Jucătorul lui Manchester United, investigat pentru rasism! Reacție fermă: „Știu exact la ce s-a referit”
ANGLIA
Jucătorul lui Manchester United, investigat pentru rasism! Reacție fermă: „Știu exact la ce s-a referit”

Mijlocașul stânga de 19 ani, integralist la oaspeți, a încercat să strice terenul în zona punctului cu var, la fel cum o făcuse în meciul tur, pe Old Trafford, la penalty-ul irosit de Copenhaga în prelungirile reprizei secunde. Gazdele nu l-au mai lăsat să-și facă numărul și Gonçalves a marcat.

Vavro: „Nu înțeleg de ce a făcut-o iar”

Dennis Vavro l-a criticat fără milă pe puștiul argentinian. „Am văzut că a căutat să facă ceva la penalty, dar Kevin Diks s-a pus în fața lui și nu l-a lăsat. A fost a doua oară. Și chiar pe terenul nostru? Pentru mine, este un clovn. Are mentalitatea unui copil mic, din moment ce a încercat din nou s-o facă. Mai ales într-un meci în deplasare. Una este să o faci la tine acasă, în minutul 90+7, și alta este pe teren străin, în prima repriză. Nu înțeleg de ce a făcut-o iar!", a declarat stoperul slovac. 

Nu i-a ieșit schema lui Garnacho și la final, chiar dacă United a avut 3-2, în ultimele zece minute Copenhaga a reușit remontada și i-a aruncat pe „Diavolii Roșii" pe ultimul loc în grupă.

A ironizat-o pe Barcelona și pe Pedri!

Garnacho nu este la primul episod comic de acest fel. Alejandro a ajuns subiect de polemică în lumea fotbalului, după ce l-a ironizat pe colegul său, Andre Onana, încărcând pe rețelele sociale o poză cu portarul nigerian, la care a postat câteva emoticoane cu silueta unei gorile! 

Același argentinian a vrut să ia peste picior Barcelona și pe Pedri, cu un alt gest controversat, după ce Manchester United a câștigat acasă cu Copenhaga (1-0), iar echipa lui Xavi a cedat în fața lui Șahtior (0-1), la Hamburg, în grupele Champions League.

15partide a disputat Man. United avându-l în teren pe Alejandro Garnacho, care nu a reușit decât un gol în acest sezon în toate competițiile

Și în vestiarul lui United mai face glume proaste, iar la antrenamente se pregătește la intensitate redusă, dovedind că încă nu s-a maturizat. Și Bruno Fernandes l-a criticat pe Garnacho într-un interviu dat după un meci, acuzându-l că nu are atitudinea potrivită 
- The Sun, tabloid englez

Citește și: 

Accidentarea lui Dennis Man, șansa lui Valentin Mihăilă! A fost anunțat titular în meciul cu Lecco
ITALIA
Accidentarea lui Dennis Man, șansa lui Valentin Mihăilă! A fost anunțat titular în meciul cu Lecco
Aroganță XXL a antrenorului celor de la FC Copenhaga, după ce echipa lui i-a dat 4 goluri lui Man United
FC COPENHAGA - MAN UNITED 4-3
Aroganță XXL a antrenorului celor de la FC Copenhaga, după ce echipa lui i-a dat 4 goluri lui Man United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează