INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

„E un idiot” » O vedetă de la Manchester City face scandal după scandal! După orgie, a încălcat măsurile de izolare de trei ori în 24 de ore

Kyle Walker a încălcat măsurile de izolare împotriva răspândirii COVID-19
Kyle Walker a încălcat măsurile de izolare împotriva răspândirii COVID-19

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 10:03

Kyle Walker (29 de ani), fundașul dreapta al lui Manchester City, a fost la o petrecere, apoi și-a vizitat părinții, înainte de a merge cu un prieten la apartamentul pe care îl închiriază.

Walker e „clovnul" acestei perioade de izolare, „covidiotul", cum îl numesc tabloidele engleze. Când restricțiile sunt încă active în Marea Britanie, unde au murit peste 30.000 de oameni și numărul celor infectați a depășit 200.000, fundașul lui Man. City nu face decât să le încalce.

  • Luna trecută, după ce a lansat un mesaj în care le cerea compatrioților să stea în case, a dat o petrecere transformată într-o adevărată orgie, la care a invitat și două prostituate;
  • La început de mai, a ignorat din nou măsurile de izolare. De trei ori în 24 de ore, dezvăluie The Sun. Mai întâi, a fost la un party, împreună cu mai mulți prieteni, pentru a sărbători ziua de nașterii a surorii sale. A condus 70 de kilometri. După patru ore acolo, și-a vizitat părinții. A stat și cu ei 30 de minute. Întors acasă, a plecat a doua zi de dimineață cu bicicleta la apartamentul pe care îl inchiriază, având alături un amic.

Kyle Walker riscă o amendă de 1.000 de lire. Câștigă 150.000 pe săptămână

O sursă a tabloidului britanic a declarat: „Pur și simplu, e un idiot. De câte ori trebuie prins? Nu e mai bun decât alții, mesajul de a rămâne în case li se aplică tuturor. Râde de noi, toți ceilalți, care respectăm regulile. Sper ca poliția să ia măsuri împotriva lui"

Și va lua. Va deschide o anchetă și îl va amenda. Care e suma? 1.000 de lire sterline. El câștigă 150.000 de lire (171.000 de euro) pe săptămână!

„Încă un autogol marcat de Kyle Walker. Crede că e o persoană specială, iar regulile li se aplică doar oamenilor obișnuiți"

„E un idiot” » O vedetă de la Manchester City face scandal după scandal! După orgie, a încălcat măsurile de izolare de trei ori în 24 de ore

„Trec prin cea mai dură perioadă a vieții mele. Îmi asum responsabilitatea pentru ce am făcut. Însă acum mă simt hărțuit” - Kyle Walker, fundaș Man. City

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Revine și La Liga? Un antrenor a făcut anunțul: „Am o știre de ultimă oră. Avem datele!”

Este iar panică în Serie A: Opt jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează