INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

OFICIAL Samir Nasri s-a întors în Premier League: "Ce poate fi mai bun de atât? Cea mai tare competiție, un antrenor cu care am lucrat"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 21:22

Samir Nasri s-a întors în Premier League. Francezul în vârstă de 31 de ani a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu West Ham United.

Nasri revine în fotbal după o pauză de 18 luni cauzată de dopaj. Mijlocașul cu vastă experiență în Premier League a fost dorința expresă a chilianului de pe banca lui West Ham, Manuel Pellegrini. După lungi negocieri au ajuns la forma finală a înțelegerii: contract până la finalul sezonului, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

"Am ales un club cu un proiect ambițios. Cred că West Ham are tot ce îi trebuie pentru a fi unul dintre cele mai mari cluburi din Londra.

Mă întorc în cea mai tare competiție din lume, sub comanda unui antrenor cu care am colaborat excelent în perioada petrecută la Manchester City. Ce poate fi mai bun de atât?", a declarat Nasri.

Nasri a fost sancționat din cauza unui tratament intravenos care contravine normelor Agenției Internaționale Antidoping, pe care l-a făcut în decembrie 2016, în perioada în care era împrumutat de Manchester City la Sevilla.

Vezi și: 

EXCLUSIV "Dădeam mingea pe lângă Van Dijk, făceam trei pași și el mă ajungea dintr-un pas!" » Afirmație demențială a unui atacant român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează