INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

OFICIAL VIDEO Barcelona a câștigat încă o bătălie cu Real Madrid! Catalanii au prezentat astăzi prima achiziție a iernii

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 15:44

Barcelona l-a prezentat astăzi oficial pe francezul Jean Clair Todibo (19 ani). Fundașul va evolua până la finalul sezonului la Toulouse. 

Barcelona a câștigat încă o bătălie cu marea rivală Real Madrid. Todibo, considerat de madrileni noul Varane, a ales formația catalană. Fundașul central al lui Toulouse intrase în ultimele 6 luni de contract și a semnat un contract valabil pentru următoarele 4 sezoane. 

Francezul este o certitudine și pentru naționalele de tineret ale "Cocoșului galic", având două prezențe și în reprezentativa sub 20 de ani. Fundașul de 1,89 metri este considerat ideal pentru filosofia Barcelonei. Din caracterizările oamenilor care au lucrat cu el reiese că are o tehnică mult peste media poziției pe care o ocupă: "E prototipul fundașului modern", titrează Marca.

8.000.000 €este cota lui Todibo, potrivit transfermarkt

10meciuri și 1 gol are Todibo are în acest sezon

Vezi și. 

Ape tulburi la Barcelona » Ernesto Valverde a fost categoric: "Nu te voi mai convoca pentru niciun meci!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
luker
luker  •  08 Ianuarie 2019, 17:16

Luat gratis, foarte tare! Nu putea sa il ia Jiji? L-a pierdut si pasta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează