INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Omul care a salvat Petrolul în toamnă a devenit președinte de onoare la un club din Austria

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 11:23

Lucian Rădulescu este omul care a făcut posibilă disputarea ultimelor partide oficiale ale Petrolului pe Arena Ilie Oană în condiţiile în care omul de afaceri a plătit chiria arenei.

Acum, Rădulescu a devenit preşedintele de onoare al unei formaţii din Austria, Union Calaromania Wien, alcătuită din jucători români aflaţi la muncă în această ţară.

"Este o relaţie de prietenie mai degrabă, nu fotbalistică, cu oamenii care au înfiinţat acest club, dar, cine ştie, poate comunitatea românească din Austria va face, prin sprijinul şi interesul acordat, ca această echipă să crească, de la an la an”, a precizat Rădulescu.

În Anglia există o altă echipă românească, FC România, care cuprinde mulţi jucători trecuţi prin eşaloanele mici ale fotbalului românesc.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bdgeorge
bdgeorge  •  22 Ianuarie 2016, 16:26

mama mama ce de prostii debitati..asta o face pe managerul,impresarul,etc si nu are una de un leu in buzunar..doar de tepe e bun..banii care au "salvat"etrolul erqau de la Savin (primarul de la Busteni)nu de la asta....el si-a atins scopul acum este noul director sportiv dupa demisia altui "om de fotbal" Crangu..Petrolul a cazut din lac in put cu schimbarea asta..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează