INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Operațiunea complexă prin care Barcelona vrea să-l aducă pe Neymar înapoi: 12 milioane anual

Neymar vrea să plece de la PSG // Foto: Imago
Neymar vrea să plece de la PSG // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 12:24 / Actualizat vineri, 11 august 2023 12:53

Planul revenirii lui Neymar la Barcelona presupune ca brazilianul să semneze mai întâi cu o grupare din Arabia Saudită, de unde catalanii să-l ia apoi cu împrumut. Campioana Spaniei i-ar putea garanta un salariu de 12 milioane de euro net pe sezon.

Neymar și PSG sunt de acord în privința unei rezilieri a contractului scadent în 2025, iar Barcelona nu ascunde că l-ar vrea înapoi. Cotidianul catalan Sport dezvăluie că gruparea blaugrana a pus la punct un scenariu complex, dar realizabil. Ar ține însă și de disponbilitatea atacantului în vârstă de 31 de ani de a accepta o diminuare a salariului.

Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”
ATAC
Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”

Planul a fost discutat și agreat cu tatăl lui Neymar

Împovărați de datorii și îngrădiți de regulile fair-play-ului financiar, catalanii ar urma să aștepte ca Ney să semneze cu o grupare din Arabia Saudită, pe 4 ani, de la care să-l ia imediat cu împrumut, pe un sezon sau două. Planul a fost discutat și agreat cu tatăl brazilianului, care-i este și impresar.

Salariul ar urma să fie susținut inclusiv prin diverse parteneriate economice între cele două cluburi. Sport scrie că Barcelona i-ar putea oferi un venit anual de cel mult 12 milioane de euro net, sumă foarte departe de cea pe care o primește în prezent la Paris: circa 36 de milioane de euro pe sezon.

PSG vrea 150 de milioane în schimbul lui Neymar

Neymar a fost cumpărat de Paris Saint-Germain în 2017, de la Barcelona, cu 222 de milioane de euro. Record! Acum, conform RMC Sport, clubul ar fi dispus să accepte o sumă mai mică, cifrată, se pare, la 150 de milioane de euro. Săptămâna aceasta va avea loc o întrevedere între președintele Nasser Al-Khelaifi și anturajul jucătorului, care-i va prezenta planul gândit împreună cu catalanii.

Atuurile campioanei Spaniei? Neymar vrea la Barca, iar în Europa, potrivit Sport, "nimeni nu e dispus să satisfacă pretențiile francezilor. Nici măcar Chelsea, care s-a arătat de asemenea interesată. Dacă vrea să nu piardă mulți bani cu internaționalul brazilian, PSG trebuie să-l vândă în Arabia Sadită".

Citește și:

Răsturnare de situație: Kane nu mai zboară la Munchen în această dimineață!

Mircea Lucescu a pierdut la limită în Conference League și reclamă un penalty! Dinamo Kiev joacă returul pe Stadionul Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  11 August 2023, 17:58

Sa se retraga gloaba asta care nu a mai jucat fotbal din 2013 de cind a fugit si i-a tradat pe cei de la Santos.

enigmaticul
enigmaticul  •  11 August 2023, 14:36

Mă umflă râsul!! Îmbrobodiții ăștia vor 150 mil. pe Neymar, după ce au plătit 225 mil., când l-au luat de la Barca. NU vor lua nici măcar 80 mil. pe el, fiindcă este ”nărăvaș”, și cam toți fug de el. DAcă vrea un salar bun, va trebui să aleagă nisipul ***, altfel....... Oricum, nu vor recupera nici 1/2 din banii plătiți pentru el, asta da ”afacere” pentru qatarez.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  11 August 2023, 14:14

E incredibil cum va jucați cu articolele și implicit cu jurnalismul..Pai..acum vreo trei zile ați avut articol cum ca Xavi nu-l vrea pe Neymar ca destabilizează vestiarul, acum.....???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează