INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Ovidiu Hațegan a fluierat doi infectați în meciul Ucraina - Germania 3-1! Meciul de azi, Elveția - Ucraina, riscă să fie anulat!

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 15:00 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 16:38

Încă trei ucraineni, Makarenko, Sobol și Riznik, primii doi folosiți în Germania la partida condusă de arbitrul român, au ieșit pozitiv la Covid-19. Meciul de mâine riscă să se anuleze.

  • Elveția - Ucraina, meci din Liga A, Grupa 4 a Ligii Națiunilor, e programat astăzi, de la 21:45.

Al doilea val de infectări lovește grav naționala Ucrainei. Astfel că meciul de mâine seară contra Elveției, din Liga A a Ligii Națiunilor, programat la Lucerna, s-ar putea anula, cum s-a întâmplat și cu România - Norvegia. Asta după ce încă trei jucători ai lui Andrei Șevcenko au fost depistați cu COVID-19. Evgheni Makarenko, Eduard Sobol și Dmitri Riznik au avut inițial rezultatele negative, însă după analize suplimentare ale probelor în laboratorul acreditat de UEFA au devenit pozitivi!

Patru infectați, săptămâna trecută

Primii doi au fost folosiți sâmbătă, în partida cu Germania, de la Leipzig (1-3), arbitrată de Ovidiu Hațegan! Autoritățile elvețiene ar putea refuza intrarea în țară a delegației ucrainene, mai ales că înaintea deplasării anterioare din Nations League apăruseră alte patru cazuri de coronavirus în lot, Andrei Iarmolenko, Viktor Țîgankov, Serghei Sidorciuk și Viktor Kovalenko, trimiși în izolare. Au fost chemați de la naționala U21 Serghei Buleța, Aleksandr Nazarenko și Georgi Sudakov. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ei sunt cei care decid ce se întâmplă cu România - Norvegia! Motivul pentru care 3 membri din Comisia de Disciplină nu vor vota

Președintele UEFA a vorbit despre înființarea Superligii Europene: „Este visul a doi sau trei directori cărora nu le pasă de solidaritate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează