INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SANCȚIUNI

VIDEO + FOTO I-au confiscat palatul de peste 100 de milioane de euro lui Roman Abramovich!

Statul francez a confiscat Château de la Croë, castelul estimat la 90 de milioane de lire sterline (108 milioane de euro), deținut de Roman Abramovich +5   FOTO
Statul francez a confiscat Château de la Croë, castelul estimat la 90 de milioane de lire sterline (108 milioane de euro), deținut de Roman Abramovich

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 23:10 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 23:44

Statul francez a confiscat Château de la Croë, castelul estimat la 90 de milioane de lire sterline (108 milioane de euro), deținut de Roman Abramovich (55 de ani) pe Riviera Franceză, sudul Franței. Totul ca urmare a izolării oligarhilor ruși după invadarea Ucrainei.

Vila imensă a lui Abramovich a fost sechestrată într-o operațiune de amploare desfășurată de autoritățile din Hexagon. Conform Daily Mail, care citează Ministerul Economiei și Finanțelor din Franța, au fost confiscate în ultimele săptămâni bunuri deținute de oligarhi ruși estimate la peste 20 de miliarde sterline!

Roman Abramovich a ajuns să se împrumute de la prieteni, după ce conturile i-au fost blocate pentru legăturile cu Vladimir Putin
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Roman Abramovich a ajuns să se împrumute de la prieteni, după ce conturile i-au fost blocate pentru legăturile cu Vladimir Putin

A fost confiscat palatul de 100 de milioane de euro al lui Abramovich

Abramovich a cheltuit 30 de milioane de lire sterline pentru a restaura castelul, pe care l-a cumpărat în 2001, construind, printre altele, o piscină impresionantă pe acoperiș.

În trecut, Edward al VIII-lea și Wallis Simpson - Ducele și Ducesa de Windsor - au deținut castelul. Château de la Croë a găzduit nume importante din istorie, ca fostul premier britanic Winston Churchill.

Caracteristicile palatului care i-a fost confiscat lui Roman Abramovich

+1 FOTO
  • construit în 1926 
  • 12 dormitoare 
  • 8 băi 
  • plasat lângă o pădure luxuriantă, la câțiva metri de Marea Mediterană
  • piscină de 15 metri pe acoperiș
  • sală de sport uriașă
  • home cinema la subsol

Confiscarea unui bun reprezintă controlul statului asupra bunului respectiv și imposibilitatea proprietarului inițial de a mai vinde sau de a obține venituri din chiria castelului, în acest caz.

Château de la Croë este una dintre cele 12 reședințe franceze deținute de Abramovich în Franța, toate fiind confiscate în ultimele săptămâni.

Roman Abramovich, forțat să vândă Chelsea

Din cauza sancțiunilor impuse de guvernul britanic asupra oligarhilor ruși, Roman Abramovich a fost forțat să vândă Chelsea. Situația clubului londonez este una complicată. 

Toate activele lui Roman Abramovich, inclusiv cardurile bancare ale clubului, au fost înghețate. Lui Chelsea i s-a interzis și să transfere fotbaliști în perioada de mercato din vară. Jucătorii aflați sub contract în prezent sunt plătiți cu milioane de lire/săptămână, însă clubul nu mai produce bani.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Arsene Wenger, la bustul gol! Fantastic cum se menține la 72 de ani! » S-a pozat pe plajă: „Mai bine decât arăt eu la 26. Cum e posibil?”

Boicot la Atletico Madrid - Manchester City » Tot stadionul a început să huiduie gestul englezilor: „Nu-i înțeleg”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
flosud97
flosud97  •  14 Aprilie 2022, 09:02

Daca s-ar putea confisca si la noi averile hotilor, care au venit la putere dupa89 si-ar mai reveni un pic Tara Romaneasca

emil1986
emil1986  •  14 Aprilie 2022, 07:55
Postat de leu.mr pe 13 Aprilie 2022, 23:58

Deci garantarea proprietatii nu mai exista in Occidentul civilizat ?

Depinde cum a fost realizata acea proprietate. In occident nu-i ca in Rusia sau Romanica, unde oligarhii fura fara rusine si nu patesc nimic.

hristo55
hristo55  •  14 Aprilie 2022, 06:53
Postat de boierasul pe 14 Aprilie 2022, 04:44

Occidentul deprawat nu civilizat)) din pandemie o dam în dictatura 100 %. Vor veni timpuri grele pentru popoarele din occident.

dictatura e in moskba unde putin e presedinte pe viata.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close