INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CASTEL

GALERIE FOTO Patronul lui Newcastle a achiziționat „cel mai scump castel din lume”. Suma faraonică plătită pe proprietatea pe care pusese ochii și Kim Kardashian

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 18:09 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 18:26

Mohamed Bin Salman, actualul proprietar al lui Newcastle United și prinț moștenitor al Arabiei Saudite, deține ceea ce este cunoscut drept „cea mai scumpă casă din lume”, un castel care se află în Louveciennes, Franța, lângă Palatul Versailles. Prețul castelului este de 270 de milioane de euro.

  • Numit inițial Chateau Louis XIV, acest castel are propriul acvariu și are o arhitectură ce aduce aminte de castelele franțuzești din secolul al XVII-lea, deși a fost construit de nou între 2008 și 2011. 
  • Acest conac incredibil a fost dezvoltat de Emad Khashoggi, nepotul miliardarului traficant de arme Adnan Khashoggi, care a demolat castelul original și a reconstruit unul cu dotări de secolul 21. 
+4 FOTO

Acest conac francez are 10 apartamente, o sală de recepție masivă cu un tavan boltit pictat de 15 metri, o bibliotecă și o pivniță de vinuri care poate ține până la 3.000 de sticle. De asemenea, are piscine interioare și exterioare, un cinema privat, un teren de squash, două săli de dans și un club de noapte.

Acest castel de 270 de milioane de euro este atât de impresionant încât a fost una dintre opțiunile pe care le-au luat în considerare pentru logodnă Kim Kardashian și Kanye West în 2014. Totuși, aceștia au ales castelul Forte Belvedere din Florența (Italia). 

Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
+28 FOTO

Citește și: 

După 2 ani de luptă, a divorțat de starul NFL și a dat o mega petrecere în bikini! Ce mesaj haios a scris pe tort

I-a spus „Nu” lui Adi Mutu: „Mi-a plăcut că l-am refuzat. Dar acum regret”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  06 Decembrie 2021, 21:42

Inchisoare pe viata pentru Salman si Kardashian.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează