INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pep Guardiola, pus la zid de Ernesto Valverde » Tensiuni la nivel înalt: „Nu poți face așa ceva!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 10:21

Transferul lui Frankie de Jong (21 de ani) la Barcelona continuă să nască tenisuni. Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor, a criticat acțiunile lui Pep Guardiola.

Manchester City a încercat până în ultima clipă să deturneze mutarea mijlocașului olandez la Barcelona. Guardiola admite că a discutat cu jucătorul, lucru care l-a enervat teribil pe Valverde.

Nu poți face așa ceva, nu poți discuta cu un jucător aflat sub contract cu altă echipă. Nu cred că e doar opinia mea, cred că există un cod etic pe care ar trebui să îl respecte toată lumea. Dar fiecare acționează cum crede de cuviință.

Sper ca De Jong să se adapteze suficient de rapid. Sunt aproape sigur de asta, mai ales că vine de la o formație cu o filosofie asemănătoare de joc cu a noastră. Este tânăr, dar poate fi o piesă de bază pentru noi în scurt timp”, a declarat Valverde conform Marca. 

75.000.000 €a plătit Barcelona pentru De Jong. Clauzele stipulate în contract ar putea duce suma totală la peste 86 de milioane de euro

Vezi și: 

Pep Guardiola, resemnat după ratarea principalei ținte: „Nu putem lupta cu Barcelona și Real Madrid!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează