INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, resemnat după ratarea principalei ținte: „Nu putem lupta cu Barcelona și Real Madrid!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 16:46

Pep Guardiola admite că Manchester City a luptat cu Barcelona pentru transferului lui Frankie de Jong (21 de ani). Tehnicianul campioanei Angliei crede că niciun club nu poate concura cu Real Madrid și Barcelona când e vorba de convingerea tinerilor jucători să semneze.

„Nu sunt dezamăgit că nu am reușit să îl aduc pe De Jong la Manchester City. E practic imposibil să concurezi cu Barcelona sau cu Real Madrid. Au un alt prestigiu, sunt într-o altă ligă față de restul.

Jucătorii au libertatea să decidă unde merg. Trebuie să le respectăm alegerile. Vom privi acest eșec ca pe o lecție. Vom fi mai inteligenți și mai rapizi în viitor. Vom paria în continuare pe jucătorii tineri”, a declarat Guardiola potrivit marca.com.

76.000.000 €este recordul de transferuri al lui Manchester City. Suma a fost plătită pentru Kevin De Bruyne, în sezonul 2015/2016. Belgianul a venit de la Wolfsburg

Vezi și: 

Barcelona i-a făcut o promisiune uriașă lui Frankie de Jong » Dă afară 3 oameni cu greutate pentru a-i face loc în primul „11”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Ianuarie 2019, 17:45

Pep, in loc sa cheltuiești sute și sute de milioane pe transferuri, mai bine fii atent la tinerii din Academia voastră. V-au plecat 2 dintre cei mai promițători din ultima vreme - Sancho (BVB) și Diaz (Real Madrid). Pep și City nu au deloc ochi. Tot ce fac ei e sa liciteze cu alte echipe atunci când aia ofertează pe cineva. Pe modelul “Il vrea echipa X pe jucătorul Y? Dam noi cu 50 de milioane mai mult!”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează