INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pepe, la un pas de despărțirea de Real Madrid » E ademenit cu un salariu uriaș de o altă echipă!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 26 decembrie 2016 15:00

Eșecul negocierilor dintre Real Madrid și Pepe, l-au transformat pe fundaș într-o țintă importantă pentru alte cluburi mari din Europa.

O ofertă uriașă venită de la clubul Hebei Fortune, din China, cel care îi pune pe masă un salariu anual de 10 milioane de euro, îl poate duce pe portughez în China.

Contractul jucătorului cu echipa de pe ”Santiago Bernabeu” expiră în vara anului viitor, iar discuțiile privind o prelungire a contractului au stagnat în ultimele luni. Astfel, Pepe, care evoluează de un deceniu la clubul ”galacticilor”, ar putea părăsi formația lui Zinedine Zidane.

Piata din China devine extrem de atractivă pentru fotbaliștii europeni, datorită salariilor foarte mari. Și fundașul portughez a primit o ofertă impresionantă de la Hebei Fortune, echipă antrenată de Manuel Pellegrini, fostul tehnician al lui Real Madrid, care prevede un salariu de 10 milioane de euro anual, mai mult decât dublu față de veniturile sale actuale de 4,5 milioane de euro.

Jorge Mendes, agentul jucătorului, a fost în discuții cu formația ”galacticilor” pentru reînnoirea contractului, după ce Portugalia a câștigat titlul european, în această vară, dar negocierile nu s-au concretizat.

Pepe joacă încă din anul 2007 la Real Madrid.

A evoluat în 224 de partide în La Liga, înscriind 12 goluri.
A câștigat două titluri în Spania, dar și trofeul Champions League, în 2014 și 2016.

surse: marca.com, thesun.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
729746053841665
Alimert Ozdemir  •  26 Decembrie 2016, 22:56

La intrările urâte Sergio Ramos ar lua titlul după părerea mea. Oricum au noroc chinezii.Au cea mai mare populație,tehnologie extraordinară,potențial turistic incredibil,clar că are bani!

eucutine
eucutine  •  26 Decembrie 2016, 16:39

ramane o necunoscuta pentru mine cum antitalentul asta a stat 10 ani la Real. el s-a remarcat mai degraba prin iesirile violente, prin intrarile de cod penal, decat prin calitatile intrinseci ale unui fundas. oare Jorge Mendes sa fie unul dintre motive?

gazistu
gazistu  •  26 Decembrie 2016, 16:17

pepe nu-i fotbalist, e jucator de fotbal

Vezi toate comentariile (3)
Comentează