INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Pisa a pierdut din nou, dar Moruțan a fost lăudat de italieni: „Cel mai bun din echipa sa”

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 10:40 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 10:43

Olimpiu Moruțan, fotbalist împrumutat de Galatasaray în Serie B, la Pisa, a fost lăudat de presa din „Cizmă”, în ciuda faptului că formația sa a ajuns la a treia înfrângere consecutivă, 0-1 cu Reggina, pe teren propriu. 

Echipa la care mai joacă românii Adrian Rus și Marius Marin este pe ultimul loc în clasament, cu numai un punct acumulat în 5 meciuri.

Olimpiu Moruțan a jucat până în minutul 88 contra celor de la Reggina

Fotbalistul vândut de FCSB la Galatasaray în vara anului trecut, în schimbul sumei de 4,1 milioane de euro, a fost titular pentru Pisa, fiind înlocuit în minutul 88 de către francezul Lisandru Tramoni.

Olimpiu Moruțan a primit cea mai mare notă din echipa Pisei, 6,5, la egalitate cu portarul brazilian Nicolas.

Cum se apără Săpunaru după scenele șocante de la Tg. Jiu: „Filmarea e o minciună! N-am făcut nimic, n-am lovit, voiam doar să-l prind de gât”
FCU CRAIOVA - RAPID 1-0
Cum se apără Săpunaru după scenele șocante de la Tg. Jiu: „Filmarea e o minciună! N-am făcut nimic, n-am lovit, voiam doar să-l prind de gât”

Presa italiană, despre prestația lui Olimpiu Moruțan: „A fost cel mai bun din echipa sa”

Jurnaliștii de la Tuttomercatoweb au scris că fotbalistul crescut de către Universitatea Cluj a fost cel mai bun din echipa celor de la Pisa, fiind cea mai mare amenințare la adresa porții Regginei: 

„A fost cel mai bun din echipa lui. A avut cu un pas mai mult decât colegii săi și, de asemenea, de multe ori în comparație cu Di Chiara. A fost pericolul numărul unu pentru apărarea Regginei și a creat oportunități periculoase pentru Pisa”, au notat cei de la Tuttomercatoweb.

Marius Marin și Adrian Rus au fost notați cu 6

Mijlocașul defensiv Marius Marin a primit nota 6 din partea presei italiene: „Se sacrifică, trebuia să o facă la fel și în repriza secundă, atunci când Rolando Maran (n.r. - antrenorul Pisei) l-a mutat pe poziția de fundaș dreapta, după ieșirea lui Rus. 

Este copia fidelă a lui Crisetig (n.r. - mijlocașul defensiv al celor de la Reggina), per total a făcut un joc bun”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Și Adrian Rus, fundașul central al Pisei, a fost notat tot cu 6: „Pisa nu a suferit în zona centrală în prima repriză. A trimis mingea în bară, dintr-o lovitură liberă”, au punctat italienii.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Momente teribile la Cadiz - Barcelona! Meciul a fost oprit aproape o oră, după ce un fan a făcut infarct » Portarul a fugit după defibrilator, apoi suporterul a fost resuscitat și dus la spital

Neymar a intrat în istoria lui PSG, după startul fulminant de campionat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  11 Septembrie 2022, 10:54

Îl lăudați degeaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează