INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TEHNOLOGIE VIDEO

Platini rămîne pe poziţii: "Prefer să investesc în juniori decît într-o tehnologie video care e utilă doar de două ori pe an"

Platini nu este adeptul tehnologiei video // Foto: Reuters
Platini nu este adeptul tehnologiei video // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 18:38

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat că nu intenţionează să folosească tehnologia video în competiţiile pe care le patronează.

Deşi FIFA a decis să testeze în următoarele zile tehnologia video la Campionatul Mondial al Cluburilor, Platini a anunţat că nu se alătură acestui demers.

"Pentru a instala sisteme video pe linia porţii este nevoie să cheltuim aproximativ 50 de milioane de euro. Prefer să investesc aceşti bani în juniori decît într-o tehnologie care este utilă doar de două ori pe an", a declarat Michel Platini.

Preşedintele UEFA se află în aceste zile în Kuala Lumpur (Malaysia) pentru a negocia un acord de colaborare cu Confederaţia Asiatică de Fotbal.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (16)
fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  12 Decembrie 2012, 13:55

Sistemul mafiot a lui Platini funcționează la capacitate maximă, normal că nu își dorește corectitudine în fotbal.

sek.91
sek.91  •  12 Decembrie 2012, 08:17

La rugby de ce functioneza tehnologia asta ?

arahnomania
arahnomania  •  12 Decembrie 2012, 00:16

investitie 0. iei direct imaginile TV, dai maximum 2 minute pentru decizie, la cel mult doua contestatii pe repriza de fiecare echipa. investitia ar fi pentru 2-3 arbitri video, deci mai nimic. fotbalul insa e mare smecherie si pastreaza traditia secolului 19.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează