CAMPIONATE  ·  CHAPECOENSE

Portarul-miracol de la Chapecoense! A supraviețuit tragediei aviatice și a început antrenamentele » Fără un picior!

Foto: Twitter/@emctear
Foto: Twitter/@emctear

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 13:59

Jackson Follmann are doar 25 de ani și nu vrea să renunțe la fotbal. Plănuiește să joace la Jocurile Paralimpice în 2020.

Chapecoense tocmai a postat un filmuleț pe pagina sa de Internet. E emoționant. Jackson Follmann, 25 de ani, se pregătește din nou. Aproape normal. Plonjon spre dreapta, plonjon spre stânga.

Unul după altul, rapid, fără pauze, pentru că antrenorii cu portarii vor ritm ridicat. Și el nu spune nimic, deși gamba sa dreaptă e o proteză metalică.

Pe 28 noiembrie 2016, când avionul echipei braziliene s-a prăbușit pe dealurile de lângă Medellin, înaintea finalei Copei Sudamericana, Follmann a fost unul dintre cei trei fotbaliști care au supraviețuit, alături de Neto și Ruschel. 71 de oameni și-au pierdut viața. Inclusiv 19 jucători.

La aproape un an de la tragedie, goalkeeperul și-a reluat antrenamentele cu mingea. Nu vrea să renunțe la fotbal. Visul lui: să apere poarta Braziliei la viitoarele Jocuri Paralimpice. În 2020, la Tokyo. 

 La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
haideusicfr  •  17 Noiembrie 2017, 15:27

Bravo lui ,succes!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1