INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

La 5 ani i s-a spus că nu va mai putea merge vreodată, la 18 ani a debutat la o cvadruplă campioană a Angliei » Povestea impresionantă de viață a fotbalistului englez

FOTO Captură Stocksbridge Park Steels +7   FOTO
FOTO Captură Stocksbridge Park Steels

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 14:15 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 18:23

Declan Thompson (18 ani) a debutat pentru Sheffield Wednesday, după ce a intrat pe teren în ultimele minute ale meciului cu Exeter din FA Cup, câștigat de formația sa cu 2-0. Povestea de viață a tânărului fundaș englez este una impresionantă, iar tatăl său a izbucnit în lacrimi după ce a văzut că fiul său a intrat pe gazon în prelungirile partidei.

Declan Thompson a jucat primele minute în tricoul celor de la Sheffield Wednesday, iar debutul său este unul impresionant, mai ales că fundașul de 18 ani a luptat extrem de mult pentru a juca fotbal la nivel profesionist.

Lui Declan Thompson i s-a spus că există riscul să nu mai meargă niciodată!

La vârsta de cinci ani, tânărul a fost diagnosticat cu boala Perthes, o afecțiune extrem de rară din copilărie care afectează șoldurile. De-a lungul vieții, a fost supus mai multor operații, iar timp de un an și jumătate a mers în scaun cu rotile. Părinților li s-a spus că nu va mai putea jucal fotbal vreodată și exista riscul ca Declan Thompson să nu mai meargă niciodată.

În vară a semnat cu Sheffield Wednesday, iar visul său a devenit realitate în turul 3 din FA Cup, când a debutat pentru formația de pe Hillsborough Stadium.

+3 FOTO

Lee Thompson, tatăl fundașului, a evoluat pentru Boston United și acum ocupă postul de asistent la echipa Stocksbridge Park Steels. Acesta a urmărit meciul dintre Exeter și Wednesday din fața televizorului, alături de soția sa și de frații lui Declan. Când fiul său a intrat pe teren, acesta a țipat de fericire și a izbucnit în lacrimi.

VIDEO. Lee Thompson, în momentul în care fiul său a debutat pentru Sheffield Wednesday

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Zlatan Ibrahimovic a „șocat” la ultimul meci din Serie A » Gestul suedezului face înconjurul planetei

Românii, victimele lui Erman Toroglu! Turcul care l-a jignit pe Șumudică, atacuri la Mircea Lucescu: „Să-i dăm o țâță! Vorbește prost, își bate joc de noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează