INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Prăbușit » Altă tragedie! Cristian Gomez a suferit un stop cardiac pe gazon

Gomez, inert în iarbă. Un coechipier își dă seama că e grav și cere ajutor
Gomez, inert în iarbă. Un coechipier își dă seama că e grav și cere ajutor

Articol de - Publicat marti, 26 mai 2015 00:00

Fundașul de 27 de ani e al doilea jucător argentinian care-și pierde viața în 2015, la 10 zile de la decesul lui Ortega (San Martin), care se lovise cu capul de-un parapet aflat la marginea terenului.

Fotbalul argentinian pare bîntuit de-un blestem. La nici două săptămîni de la accidentul suferit de Emanuel Ortega (San Martin de Burzaco), decedat la spital după ce s-a lovit cu capul de-un parapet ce mărginea terenul, un alt jucător și-a găsit sfîrșitul pe gazon.

Tragedia s-a produs duminică, în minutul 32 al meciului Boca Unidos - Atletico Parana, din liga secundă. Apărătorul oaspeților, Cristian Gomez, s-a prăbușit brusc, iar pînă să ajungă medicii la el a reușit să mai ridice capul din iarbă o dată. "Prezenta simptome de sincopă. Dar am reușit să-l resuscităm", a povestit doctorul lui Boca, Darre.

Însă cîteva minute mai tîrziu, în ambulanța care-l transporta spre spital, Gomez, 27 de ani, a închis ochii definitiv: "Cînd am ajuns, ne-au spus că nu mai pot face nimic pentru el". Cauza morții: stop cardiac.

"Cînd l-au urcat în ambulanță, Cristian părea să fi murit deja"
Jose Vizcarra, coechipier Boca Unidos

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (1)
der.bomber
der.bomber  •  26 Mai 2015, 09:06

RIP !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează