INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Chelsea, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor! 80 de milioane de euro pentru un jucător curtat de Real Madrid și Bayern

Chelsea este apraope de a-l transfera pe Kai Havertz // foto: Guliver/gettyimages +47   FOTO
Chelsea este apraope de a-l transfera pe Kai Havertz // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 12:53 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 12:53

Chelsea este foarte aproape să îl transfere pe Kai Havertz (21 de ani), curtat de Bayern şi de Real. Revelaţia din Bundesliga a reușit 17 goluri şi opt assisturi pentru Bayer Leverkusen în ultimul sezon.

Chelsea sfidează criza provocată de pandemie şi jonglează cu ofertele ameţitoare în mercato. După Hakim Ziyech şi Timo Werner, clubul patronat de Roman Abramovici e foarte aproape să mai perfecteze o mutare-bombă. 

Potrivit The Athletic, Kai Havertz are şanse mari să joace pe Stamford Bridge din sezonul viitor: „Va fi greu pentru Leverkusen să refuze suma de 80 de milioane de euro licitată pentru mijlocaşul ofensiv de 21 de ani, curtat intens de Bayern şi de Real Madrid, care a reuşit 17 goluri şi opt assisturi în trecuta stagiune”.

Real Madrid nu şi-l permite pe Havertz

Sursa citată, preluată de Daily Mail, a dezvăluit că talismanul lui Bayer ar fi încântat de transferul în Premier League la echipa lui Frank Lampard, iar termenii contractului cu londonezii n-ar trebui să fie o problemă. Kai şi-ar fi dorit să ajungă la Madrid, numai că noua campioană a Spaniei nu e dispusă să propună suma uriaşă alocată de Chelsea

„Situaţia financiară e foarte proastă şi nu se vor face achiziţii sonore în această vară”, a anunţat recent preşedintele Pérez. Şi Bayern ar fi abandonat pista Havertz şi se va orienta către o variantă mai accesibilă, astfel că viitorul internaţionalului neamţ, cotat la 81 de milioane pe Transfermarkt, pare decis.

93 de milioane de euroa cheltuit deja Chelsea pentru transferurile lui Hakim Ziyech (Ajax) şi Timo Werner (Leipzig)

Chelsea, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor! 80 de milioane de euro pentru un jucător curtat de Real Madrid și Bayern
Kai Haveretz // foto: Guliver/gettyimages

Chelsea, calificată în finala Cupei cu Arsenal

Trupa lui Lampard, aflată în cursă şi pentru un loc în grupele Ligii, speră să termine sezonul cu un trofeu. Va juca un deby londonez cu Arsenal pe Wembley, pe 1 august, după ce a trecut în semifinale de Man. United (3-1). 

Un meci marcat de autogolul lui Maguire, care în prima repriză s-a ciocnit cap în cap cu colegul Bailey, scos pe targă cu masca de oxigen şi transportat la spital. Acesta rezistase unui prim episod la duelul cu Zouma, fundașul central al albaștrilor. 

Decisivă a fost noua gafă a lui De Gea (la golul lui Mount), portarul tot mai criticat de fani şi pe care Alan Shearer, analist la BBC, îl vede rezervă în sezonul viitor, când ar trebui să i se acorde credit ca titular lui Dean Henderson, 23 de ani, împrumutat până în august la Sheffield United.

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Premier League

+43 FOTO

Citește mai multe știri despre Premier League:

Jucătorii lui Leeds, cerere specială pentru Marcelo Bielsa la petrecerea de promovare » Răspunsul neașteptat al antrenorului

Serge Aurier, interviu sfâșietor despre asasinarea fratelui: „Nu-l urăsc pe criminal. O fată a fost subiectul conflictului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Iulie 2020, 14:09

Nee!Noua Annamaria ne va zice ca nu e Kravetz!Nain!E... Man!Si ca se roaga aia de ea, dar ea se mai gandeste!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează