INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE. Gary Neville are o soluție: „Cantonament prelungit, ca și cum ar juca la Mondial”

Gary Neville are 85 de selecții în naționala Angliei, câștigând 20 de trofee cu Man. United, între care două Ligi // Sursă foto: Getty
Gary Neville are 85 de selecții în naționala Angliei, câștigând 20 de trofee cu Man. United, între care două Ligi // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2020 14:05

PREMIER LEAGUE. Fostul internațional Gary Neville (45 de ani) susține că „să joace nouă meciuri nu ar fi un obstacol insurmontabil pentru fotbaliștii obișnuiți să stea 4-5 săptămâni departe de casă”.

Maratonul care-i așteaptă pe englezi de la mijlocul lui iunie pentru a încheia Premier nu-l sperie și pe un fost internațional. Gary Neville propune ca soluție un cantonament prelungit: „Nu cred că pentru fotbaliștii obișnuiți să stea patru ori cinci săptămâni departe de casă ar fi un obstacol insurmontabil să dispute nouă meciuri. 

La un Mondial poți juca șapte meciuri într-o perioadă similară, iar cei din Premier sunt staruri de talie internațională și deja posedă experiența unor astfel de stagii. Am participat la opt turnee finale ca jucător sau antrenor și am fost plecat cinci-șase săptămâni!".

„Părerile sunt împărțite"

Neville, 45 de ani, în prezent analist Sky Sports, e convins că lucrurile se vor regla și cu protocolul sanitar: „Există echipe cu cinci sau șase jucători care nu vor să se reia campionatul, iar altele ce se simt pregătire pentru restart sau încrezătoare în condițiile oferite de faza a doua a relaxării. În săptămânile ce vor urma sunt destule probleme de rezolvat și asigurări de dat pentru sănătate".

Citește mai multe știri din Premier League:

Mărturia cutremurătoare a unui fost star: „Am vrut să mă sinucid de cinci sau șase ori!”

Continuă revolta în Premier League: „Ne tratează ca pe porcușorii de Guineea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close