INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE. Jose Mourinho, relație tensionată cu șefii lui United » E favorit să fie primul antrenor dat afară din Premier League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 12:03

Jose Mourinho, managerul portughez al lui Manchester United, e furios că ”din lista de 5 nume propuse acum câteva luni nu a venit nimeni”. Iar casele de pariuri oferă cotă 5/1 pentru a fi întâiul schimbat în acest sezon din Premier League.

Mancheste United nu ține pasul la transferuri cu Liverpool și Manchester City, iar Jose Mourinho e tare supărat că nu primește deloc întăriri. Deși a cheltuit deja 82,7 milioane de euro pentru Fred, Dalot și Grant. Șefii clubului i-au transmis că, dacă nu vinde înainte, nu va mai primi alți bani pentru achiziții și va trebui să se descurce cu lotul prezent. Numai că rezultatele din International Champions Cup (United nu a bătut pe nimeni în 90 de minute!), și declarațiile zeflemitoare ale portughezului l-au transformat în favorit la casele de pariuri să fie primul demis, cotă 5 la 1! Înaintea lui Claude Puel, care a supraviețuit la Leicester în sezonul trecut, însă are acum 7/1 cotă să plece.

Maguire și Mina în vizor!

Vicepreședintele executiv Ed Woodward îi blochează planurile lui Mourinho, care susține că i-a dat de-acum câteva luni o listă cu 5 nume: "Mi-aș mai dori măcar doi jucători, dar cred că nu voi avea decât unul. Dacă e posibil, bine, Dacă nu, nu. Ne vom lupta, vom lucra și vom avea încredere în actualul efectiv!". Țintele sale vizează defensiva și sunt Harry Maguire (Leicester) și Yerry Mina (Barcelona), remarcați la ultimul Mondial. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pma77
pma77  •  30 Iulie 2018, 20:39

Sper sa-l dea afara..nu face altceva decat sa cheltuie banii clublui fara sa castige nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează