INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFGANISTAN

Președintele federației, acuzat de viol: ”Pot să te împuşc şi să-ţi întind creierii peste tot!”

Keramuudin Karim la gala FIFA 2013
Keramuudin Karim la gala FIFA 2013

Articol de - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 11:45

O jucătoare din naționala Afganistanului dezvăluie că a fost bătută, ameninţată şi abuzată sexual de Keramuudin Karim, când a mers să-i ceară bani pentru transport, după un antrenament.

A treia fotbalistă din naționala Afganistanului lansează acuzații grave la adresa președintelui federației. Una din presupusele victime ale lui Keramuudin Karim are o poveste cutremurătoare, susținând că a fost bătută sălbatic, violată și apoi ameninţată chiar și cu moartea! Totul în schimbul unor bani solicitați pentru transport.

"Nu te aude nimeni"

"Mi-a zis «vreau să fiu aproape de tine, să-ţi văd trupul». Am încercat să-l ignor, am fost foarte politicoasă cu el. I-am replicat «Am nevoie de bani pentru transport, mă poţi ajuta? Dacă nu, te rog, lasă-mă». Preşedintele mi-a spus să-l urmez în încăperea alăturată. Am mers, credeam în ajutorul lui. Am ajuns după alte două uși într-o cameră ca de hotel, un pat, alte piese de mobilier şi o baie. Am intrat și a încuiat uşa. Mi-a spus să mă aşez pe pat. Eram îngrijorată și tremuram. Mi-a zis «Azi vreau să aflu ce este sub îmbrăcămintea ta». M-am ridicat şi i-am spus că vreau să plec, el mi-a răspuns «Poţi ţipa cât vrei, nu te aude nimeni». Dorea să vadă dacă sunt sau nu lesbiană, pentru că stăteam mult cu fetele şi arătam puţin ca un băiat", dezvăluie victima.

"Îți voi ucide și familia"

Degeaba a opus rezistență: "Am încercat, dar mi-a tras un pumn. Am căzut pe pat. Am încercat iar să mă ridic şi să merg la uşă, dar n-am putut s-o deschid, avea un mecanism cu amprentă. M-a lovit în faţă şi în gură. Sângeram. M-a bătut şi totul s-a întunecat. Când m-am trezit, eram complet dezbrăcată. Tremuram și nu ştiam ce mi s-a întâmplat. I-am spus că voi merge aşa şi o să povestesc totul presei. Şi-a luat arma, mi-a pus-o la cap și m-a amenințat «Vezi ce ţi-am făcut? Pot să te împuşc şi să-ţi întind creierii peste tot. Şi pot să îi fac acelaşi lucru familiei tale. Dacă vrei ca ei să fie în viaţă, nu trebuie să spui nimic». Apoi mi-a aruncat cu banii în faţă, mi-a zis să-i iau şi să dispar rapid. Nu mai voia să-mi vadă faţa. A deschis uşa şi am plecat". 

6 oficiali suspendați

Preşedintele forului din Afganistan a fost deja suspendat, la începutul lunii decembrie, după apariţia primelor mărturii legate de abuzurile sexuale pe care le-ar fi comis. Alături de Karim, au fost sancționați alţi 5 oficiali.

"Patul era plin de sânge, îmi curgea sânge din nas, gură şi vagin. M-am dus în baie, m-am spălat pe față şi m-am îmbrăcat"
Mărturia jucătoarei agresate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează