CAMPIONATE  ·  MANCHESTER CITY

Președintele lui Bayern nu mai rezistă » A dezvăluit o discuție incredibilă cu Guardiola: „Când vrea 100 de milioane, șeicul umflă prețul petrolului”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Duminica, 24 Martie

Uli Hoeness critică dur Manchester City. Președintele lui Bayern dezvăluie ce i-a povestit managerul spaniol din culisele clubului britanic controlat de miliardarul Mansour bin Zayed Al Nahyan.

Mereu a fost nemulțumit Uli Hoeness de politica lui City și PSG, controlate de petrodolarii din Emirate și Qatar. Pentru el, e o concurență neloială. Îl deranjează și faptul că UEFA a închis ochii de multe ori, acceptând afacerile stranii ale arabilor.

Președintele lui Bayern a mai lansat un atac asupra lui City, dezvăluind ce i-a povestit Guardiola, fostul său antrenor. „Prietenul Pep mi-a spus ce se întâmplă când vrea să cumpere un jucător care costă 100 de milioane de euro. Adună mai multe imagini video și zboară să-l vadă pe șeic”, afirmă Hoeness.

„Odată ajuns acolo, îi arată totul în timpul unei mese abundente. Șeicul transferă banii, iar ziua următoare umflă puțin prețul petrolului pentru a recupera investiția”.

Mansour bin Zayed Al Nahyan, prinț și vicepremier al Emiratelor, are o avere estimată la 23,3 miliarde de euro.

Vezi și: 

SPANIA - NORVEGIA 2-1 // Sergio Ramos, record istoric stabilit în Spania - Norvegia! Tătărușanu, nu pica în plasa fundașului!Prodanca dă cărțile pe față! ADEVĂRUL despre relația cu Alexa și sexoasa brunetă din parcare

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1