INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Președintele lui Bayern nu mai rezistă » A dezvăluit o discuție incredibilă cu Guardiola: „Când vrea 100 de milioane, șeicul umflă prețul petrolului”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2019 11:38

Uli Hoeness critică dur Manchester City. Președintele lui Bayern dezvăluie ce i-a povestit managerul spaniol din culisele clubului britanic controlat de miliardarul Mansour bin Zayed Al Nahyan.

Mereu a fost nemulțumit Uli Hoeness de politica lui City și PSG, controlate de petrodolarii din Emirate și Qatar. Pentru el, e o concurență neloială. Îl deranjează și faptul că UEFA a închis ochii de multe ori, acceptând afacerile stranii ale arabilor.

Președintele lui Bayern a mai lansat un atac asupra lui City, dezvăluind ce i-a povestit Guardiola, fostul său antrenor. „Prietenul Pep mi-a spus ce se întâmplă când vrea să cumpere un jucător care costă 100 de milioane de euro. Adună mai multe imagini video și zboară să-l vadă pe șeic”, afirmă Hoeness.

„Odată ajuns acolo, îi arată totul în timpul unei mese abundente. Șeicul transferă banii, iar ziua următoare umflă puțin prețul petrolului pentru a recupera investiția”.

Mansour bin Zayed Al Nahyan, prinț și vicepremier al Emiratelor, are o avere estimată la 23,3 miliarde de euro.

Vezi și: 

SPANIA - NORVEGIA 2-1 // Sergio Ramos, record istoric stabilit în Spania - Norvegia! Tătărușanu, nu pica în plasa fundașului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează