INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Probleme pentru Ronaldinho » Fratele şi agentul brazilianului a fost condamnat la cinci ani şi cinci luni de închisoare

Ronaldinho foto: reuters
Ronaldinho foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 12:43

Fratele şi agentul lui Ronaldinho, Roberto de Assis, a fost condamnat la cinci ani şi cinci luni de închisoare pentru spălare de bani şi evaziune fiscală, a anunţat un tribunal din statul Rio Grande do Sul.

Roberto de Assis, care va beneficia de un regim de semilibertate, va trebui să plătească şi o amendă. "Justiţia federală din Rio Grande do Sul l-a condamnat pe agentul şi fostul jucător de fotbal Roberto de Assis Moreira pentru că nu a declarat sumele de bani depuse în străinătate şi pentru spălare de bani", a anunţat într-un comunicat tribunalul care se ocupă de caz, potrivit mediafax.

Potrivit presei locale, valoarea sumei nedeclarate s-ar ridica la 890.000 de dolari (677.889 euro). Fost mijlocaş a debutat la Gremio Porto Alegre în 1987 şi a evoluat şi la FC Sion (Elveţia) şi Sporting Lisabona. El şi-a încheiat cariera la Montpellier (Franţa) în 2002 şi se ocupă de atunci de afacerile fratelui său Ronaldinho, transferat în februarie 2011 de la AC Milan la Flamengo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează