INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

Probleme mari pentru Portugalia: Pepe are Covid-19 » 5 titulari vor lipsi la barajul pentru CM 2022

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 23:41 / Actualizat marti, 22 martie 2022 01:03

Pepe (38 de ani) a fost testat pozitiv cu Covid-19 și va rata duelul cu Turcia din play-off-ul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. Ruben Dias, Joao Cancelo, Renato Sanches și Ruben Neves sunt la rândul lor indisponibili.

Fundașul central de la Lille, Tiago Djalo (21 de ani), a fost convocat în premieră la naționala Portugaliei, după ce veteranul Pepe a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Djalo ar putea face pereche în centrul apărării portugheze cu un alt veteran, Jose Fonte (38 de ani), coechipierul său de la Lille.

Gică Popescu îi face echipa lui Edi Iordănescu: „El trebuie să fie titular, a fost senzațional!”
PROPUNERE
Gică Popescu îi face echipa lui Edi Iordănescu: „El trebuie să fie titular, a fost senzațional!”

5 a bsențe importante pentru Portugalia

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, se confruntă cu probleme serioase de lot înaintea partidei cu Turcia din play-off-ul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar, care se va desfășura joi, de la 21:45, pe Estadio do Dragao din Porto, 

Selecționerul care a adus Portugaliei titlul european în 2016 nu se va putea baza pe fundașii de la Manchester City: Ruben Dias (accidentat) și Joao Cancelo (suspendat). La mijloc lucrurile nu stau mai bine, Renato Sanches este și el suspendat, în timp ce Ruben Neves, jucător aflat în mare formă la Wolverhampton, a fost depistat pozitiv cu Covid-19, iar în locul său a fost selecționat încă un debutant, Vitinha (22 de ani).

Câștigătoarea duelului de pe Dragao va da piept cu învingătoarea duelului dintre Italia și Macedonia de Nord, din cealaltă semifinală a play-off-ului, pentru un loc la turneul final.

Lotul Portugaliei:
Portari: Rui Patrício (Roma), Anthony Lopes (Lyon), Diogo Costa (Porto) 
Fundași: Cédric Soares (Arsenal), Diogo Dalot (Manchester United), João Cancelo (Manchester City), Gonçalo Inácio (Sporting Lisabona), José Fonte (Lille), Tiago Djalo (Lille) , Nuno Mendes (Paris St Germain), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund)
Mijlocași: Danilo (Paris Saint Germain), Vitinha (Porto), William Carvalho (Betis), Bruno Fernandes (Manchester United), João Moutinho (Wolves), Matheus Nunes (Sporting Lisabona), Otávio (Porto), Bernardo Silva (Manchester City). 
Atacanți: André Silva (Leipzig), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Diogo Jota (Liverpool), Gonçalo Guedes (Valencia), João Félix (Atletico Madrid), Rafael Leão (AC Milan).

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Șeful lui Juventus confirmă plecarea lui Paulo Dybala: „Nu mai era în centrul proiectului nostru. Luasem decizia din ianuarie”

Aubameyang l-a ignorat pe Kroos în El Clasico » Ce gest a făcut la 4-0: „Prostii, ceva fără rost!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează