INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG se uită în curtea lui Juventus pentru a-l înlocui pe Neymar

Federico Chiesa poartă numărul 7 la Juventus // foto: Guliver/gettyimages
Federico Chiesa poartă numărul 7 la Juventus // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 12:31 / Actualizat marti, 15 august 2023 13:03

PSG l-a vândut pe Neymar (31 de ani) în Arabia Saudită, la Al Hilal, și l-ar putea înlocui pe brazilian cu italianul Federico Chiesa (25), de la Juventus.

PSG a renunțat în această vară la doi dintre principalii oameni de atac. Lionel Messi a plecat gratis și a semnat cu Inter Miami, Neymar a fost vândut la Al Hilal, parizienii urmând a primi în jur de 90 de milioane de euro în schimbul fotbalistului brazilian.

PSG caută un înlocuitor pentru Neymar și s-a orientat către Federico Chiesa, extremă legitimată la Juventus până în 2025.

Andrei Borza, prezentat oficial la Rapid: „Ei m-au determinat să fac acest pas”
RAPID
Andrei Borza, prezentat oficial la Rapid: „Ei m-au determinat să fac acest pas”

Chiesa ar fi tentat de mutare, având în vedere că la PSG ar ataca Liga Campionilor, în vreme ce Juventus nu va participa în Europa sezonul viitor.

Un alt aspect încurajant este faptul că „Bătrâna Doamnă” nu consideră niciun jucător indispensabil. Italienii ar fi dispuși să deschidă negocierile cu PSG pentru o sumă de la 50 de milioane de euro în sus, conform Gazzetta dello Sport.

În același timp, fotbalistului italian îi surâde și ideea de a rămâne la Juventus, pentru a readuce „Bătrâna Doamnă” în Liga Campionilor. Accidentat la genunchi, Chiesa nu a jucat în precedentele două sezoane atât de mult cât și-ar fi dorit.

De când a semnat cu Juventus are 22 de goluri și 20 de pase decisive în 94 de meciuri. Bianconerii l-au adus de la Fiorentina în 2020, mai întâi ca împrumut pentru 12,6 milioane de euro, apoi definitiv pentru alte 42,5 milioane.

PSG se uită în curtea lui Juventus pentru a-l înlocui pe Neymar
Federico Chiesa, în acțiune / foto: Imago Images

PSG a realizat deja câteva transferuri impresionante în compartimentul ofensiv. La Paris au ajuns Goncalo Ramos și Ousmane Dembele, pentru un total de 130 de milioane de euro, plus Marco Asensio, liber de contract.

Citește și:

„Război” în Italia pentru numirea noului selecționer » Federația forțează, șeful lui Napoli nu face niciun pas înapoi!

Neymar, rege timp de 2 ani în Arabia Saudită » A primit un pachet de beneficii extravagant de la șeici

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează