INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

PSG mai face un transfer: un superjucător de la Sporting Lisabona, cu o clauză enormă

Manuel Ugarte, foto: Imago
Manuel Ugarte, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 18:51 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 19:02

PSG va prezenta în curând primele două transferuri: după Marco Asensio, îl ia și pe mijlocașul defensiv Manuel Ugarte, pentru care îi plătește lui Sporting Lisabona 60 de milioane de euro. 

La capătul unui sezon plin de scandaluri, de tensiune și în care a cucerit doar titlul în Ligue 1, ratând încă o dată trofeul Champions, Paris Saint-Germain s-a despărțit de doi veterani, Lionel Messi (36 de ani) și Sergio Ramos (37), primul având 40 de milioane de euro salariu, al doilea 6 milioane.

FCSB renunță la încă un jucător, al 8-lea: e cel care urma să-i fie concurent lui Octavian Popescu + Cine vine să fie alternativă pentru regula U21
fcsb
FCSB renunță la încă un jucător, al 8-lea: e cel care urma să-i fie concurent lui Octavian Popescu + Cine vine să fie alternativă pentru regula U21

Marco Asensio și Ugarte sunt deja la Paris. Au același agent, Jorge Mendes

Clubul parizian se pregătește să anunțe primele două achiziții din această vară. Cu Marco Asensio are acord de luna trecută, după ce internaționalul spaniol în vârstă de 27 de ani refuzase oferta de prelungire la Real, unde juca din 2014 (împrumutat de două ori de atunci de Madrid, în primele două sezoane, la Mallorca și Espanyol). Venit liber de contract, Asensio e așteptat să semneze pe patru ani, după ce trece vizita medicală.

Asensio e deja la Paris, alături de agentul său, Jorge Mendes. Același impresar intermediază și al doilea transfer al lui PSG.

Ugarte, contract pe 5 sezoane cu PSG, salariu anual 3 milioane

Campionii Franței au câștigat sprintul cu Chelsea pentru internaționalul uruguayan Manuel Ugarte (8 selecții). Mult timp, presa engleză a anunțat că mijlocașul defensiv (22 de ani) va ajunge pe Stamford Bridge, deși ambele erau gata să achite 60 de miloane de euro, clauza de reziliere a contractului lui Ugarte cu Sporting Lisabona.

Până la urmă, directorul sportiv al lui PSG, portughezul Luis Campos, a reușit să-i convingă pe Ugarte și pe agentul lui să vină lângă Eiffel. Potrivit L'Equipe, jucătorul va încheia o înțelegere pe cinci stagiuni, cu 3 milioane de euro salariu net anual.

Și Asensio, și Ugarte au aceeași cotă pe site-ul Transfermarkt.de: 25 de milioane de euro. 

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Unul dintre cei mai controversați arbitri s-a retras! A plâns și a fost aplaudat

Urs Meier, „prietenul” românilor, îl atacă dur pe Mourinho: „E un piroman, declanșează incendii în fotbal. Ar trebui suspendat cel puțin un an!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează