INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Rangers, cu Ianis Hagi pe teren, a făcut încă un pas spre titlul din Scoția!

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2021 16:35 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 18:57

Rangers, cu Ianis Hagi (22 de ani) titular, a câștigat partida cu Kilmarnock, scor 1-0.

Ianis Hagi a fost titular pentru al 3-lea meci consecutiv la Rangers. Internaționalul român a evoluat în nota echipei, ratând și o șansă importantă, în minutul 27, când lovitura liberă executată de el a trecut puțin pe lângă poartă.

Reușita victoriei a venit în minutul 37 și a fost splendidă. Ianis Hagi a executat o lovitură liberă de la 35 de metri, defensiva lui Kilmarnock a respins slab, până la 20 de metri. Ryan Jack a interceptat, și-a ridicat mingea, apoi a tras senzațional, din voleu, sub bara transversală. Ianis a rămas pe teren până în minutul 79, când Gerrard l-a înlocuit cu scoțianul Scott Wright.

Ianis Hagi, încă un pas spre titlu în Scoția

Rangers rămâne neînvinsă și după runda cu numărul 29 din Premiership. Acumulează 79 de puncte, un avans de 21 de lungimi față de rivala Celtic. Kilmarnock ajunge la 7 înfrângeri consecutive și e pe 10.

Ianis Hagi, în atenția scoțienilor

Ianis Hagi (22 de ani) e din nou în prim-planul presei scoțiene. Aflat pe coperta ultimului număr al revistei clubului, șeptarul lui Rangers mărturisește că "privind cu un an în urmă și comparând cu situația actuală, cred că am devenit mult mai bun și ca jucător, dar și în afara terenului de fotbal. Este cu adevărat un lucru pozitiv".

Mijlocașul român a dezvăluit, într-o declarație pentru Daily Record, ce regrete are în acest sezon: "Când am venit în Scoția, știam la ce club cu fani minunați voi juca, dar până nu o simți pe pielea ta nu poți să explici cu adevărat. Chiar e o magie și aceste cuvinte mi-au venit în mod natural de la primul interviu. Ai sentimentul că fanii te împing de la spate și sper să revină la stadion cât mai curând și să jucăm pentru ei, întrucât, sincer, a fost un an bun și pentru mine, și pentru echipă".

Ianis Hagi: „Mi-e dor să-i aud cântând"

Ianis ar fi vrut să sărbătorească în fața suporterilor titlul care se apropie tot mai mult de Rangers, după un deceniu de aștepare: "Pot să vorbesc doar în nume propriu și declar că mă simt trist în sufletul pentru că nu pot trăi cu un Ibrox plin din nou. Mi-e dor să-i aud cântând și încurajându-ne din tribune". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Suspect de serviciu! Mourinho îl acuză pe Bale că minte

Leicester - Liverpool 3-1. FOTO Jurgen Klopp, criză de nervi după gafele incredibile din defensivă! „Cormoranii” au luat 3 goluri în 6 minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  13 Februarie 2021, 19:55
Postat de Valeriu Dragomirescu pe 13 Februarie 2021, 19:45

gsp-ule,ar trebui să încetați cu articole de-astea.O să ajungeți să spuneți că Rangers a câștigat campionatul Scoției pentru că Hagi I. a îmbrăcat tricoul echipei.Nu vedeți că nu sunt potrivite pentru el campinatele ”englezești”,mai ales cel scoțian? Acolo cel mai bine s-ar fi descurcat Bănel Nicoliță:luptă fizică,alergare 90 de min,contre,coate,zbucium,etc.

Da!, chiar si Praga cistigă campionatul datorită lui Ianis că a trecut pe acolo.... iar rezultatele Fiorentinei tot lui i se datorează :):):)

415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  13 Februarie 2021, 19:45

gsp-ule,ar trebui să încetați cu articole de-astea.O să ajungeți să spuneți că Rangers a câștigat campionatul Scoției pentru că Hagi I. a îmbrăcat tricoul echipei.Nu vedeți că nu sunt potrivite pentru el campinatele ”englezești”,mai ales cel scoțian? Acolo cel mai bine s-ar fi descurcat Bănel Nicoliță:luptă fizică,alergare 90 de min,contre,coate,zbucium,etc.

the_fixer
the_fixer  •  13 Februarie 2021, 19:01

Deci beizadeaua nu a facut nimic! Din nou! 10 clasic si viitorul Balon de AUR a dormit in ghete?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează