INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - LIVERPOOL 3-1

Leicester - Liverpool 3-1. FOTO Jurgen Klopp, criză de nervi după gafele incredibile din defensivă! „Cormoranii” au luat 3 goluri în 6 minute

Campioana Liverpool a pierdut în deplasarea de la Leicester, scor 1-3. Golurile „vulpilor” au venit în decurs de doar 6 minute. +11   FOTO
Campioana Liverpool a pierdut în deplasarea de la Leicester, scor 1-3. Golurile „vulpilor” au venit în decurs de doar 6 minute.

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 16:36 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 16:57

Campioana Liverpool a pierdut în deplasarea de la Leicester, scor 1-3, după ce a condus până în minutul 79! Golurile „vulpilor” au venit în decurs de doar 6 minute. 

Liverpool traversează cea mai grea perioadă din mandatul lui Jurgen Klopp. A pierdut al 3-lea meci consecutiv, pentru prima dată din noiembrie 2014. Managerul neamț a fost trădat și astăzi de defensivă. În absența oamenilor de bază din zona centrală, Van Dijk, Joe Gomez, Matip sau Fabinho, a fost nevoit să improvizeze. Henderson a fost retras și a făcut pereche cu debutantul Ozan Kabak (20 de ani), fotbalist împrumutat de la Schalke, ultima clasată din Bundesliga. 

Leciester - Liverpool 3-1. Klopp, trădat de apărare

În primele 45 de minute, apărarea lui Liverpool a rezistat, în special datorită lipsei de implicare a gazdelor. Leicester s-a mulțumit să stea la cutie și să absoarbă presiunea. Golul marcat de Salah, în minutul 67, dintr-o pasă cu călcâiul venită de la Firmino, i-a enervat pe elevii lui Brendan Rogers. 

+7 FOTO

Tripleta ofensivă a ieșit la rampă. Primul a marcat Maddison, în minutul 79, direct din lovitură liberă. Mijlocașul a centrat puternic, pe jos, și a păcălit grupul de jucători aflați în fața lui Alisson. Golgeterul Jamie Vardy a adus-o pe Leicester în avantaj, 3 minute mai târziu, după o gafă incredibilă. Kabak și Alisson s-au ciocnit, în tentativa de a respinge mingea, și au lăsat calea liberă spre poartă. Jurgen Klopp a făcut o criză de nervi pe margine. 

Leicester - Liverpool 3-1. FOTO Jurgen Klopp, criză de nervi după gafele incredibile din defensivă! „Cormoranii” au luat 3 goluri în 6 minute

Barnes a stabilit scorul final în minutul 85, cu o acțiune personală. A dejucat pasul la ofsaid al „cormoranilor”, apoi l-a învins elegant pe Alisson. 

Liverpool, emoții pentru locurile de Champions League

Liverpool ocupă locul 4 în acest moment, dar poziția de Champions League îi este serios amenințată. „Cormoranii” au 40 de puncte. Chelsea e la o lungime în spate, dar cu un meci mai puțin disputat. Rivala din oraș, Everton, este și ea în cărți. Are 37 de puncte și 3 meciuri restante. 

Clasament Premier League: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League: 

Un antrenor din Premier League, amenințat cu moartea pe internet: „E josnic!”

Suspect de serviciu! Mourinho îl acuză pe Bale că minte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează