FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂBUFNIRE

Ilie Dumitrescu, deranjat de tratamentul la care este supus Ianis Hagi: „Tot timpul există această întrebare. Are 21 de ani copilul ăsta!”

Ilie Dumitrescu +7   FOTO
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 00:15 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 00:34

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu (51 de ani) i-a sărit în apărare lui Ianis Hagi (21), criticat după meciul echipei naționale a României cu Irlanda de Nord din Liga Națiunilor, scor 1-1.

RANGERS - DUNDEE 4-0 » VIDEO+FOTO Ianis Hagi, două pase de gol în victoria lui Rangers!

„Mister” l-a lăudat pe Ianis, care a avut o prestație solidă în meciul câștigat sâmbătă de Rangers cu Dundee, scor 4-0, partidă în care a oferit două pase de gol și a fost extrem de activ.

„În seara asta a ieșit jucătorul meciului. A fost implicat în cele mai importante acțiuni ale lui Rangers. Se ridică la un nivel foarte bun, este o soluție pentru Mirel. Este o presiune foarte mare pe el, tot timpul există această întrebare, există o presiune înainte de fiecare meci la echipa națională. Are 21 de ani copilul ăsta! Și-a văzut de treaba lui la echipa de club și astăzi a făcut un meci foarte bun”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

Ianis, lăudat după ultimul meci

Jurnaliștii britanici de la BBC i-au lăudat prestația cu Dundee și l-au declarat „omul meciului”. „Poate nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul partidei”, au scris aceștia.

4.5 milioane de euroeste cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

+3 FOTO

Alte știri despre stranieri:

„Dublă” pentru Eric Bicfalvi la Ural! Extraordinar în Rusia: al 4-lea sezon la rând golgeter al echipei sale?

Ciprian Tătărușanu, debut la AC Milan! Portarul român a primit un gol în victoria cu Brescia

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
liga303
liga303  •  13 Septembrie 2020, 11:54

Si Mbappe are 21 de ani...putem astepta inca 100 de ani si Ianix nu ajunge nici la 10% din valoarea unui fotbalist adevarat. Ce juca Dumitrescu la apogeul carierei joaca astazi juniorii, fotbalul s-a schimbat mult...Generatia de Aur de acum 30 de ani ar lua un 5-0 sec daca ar juca cu natioanala U21 a Germaniei din prezent...s-au dus vremurile cand la 24-25 de ani erai privit ca o "speranta"...in prezent daca esti bun la 16-17 ani semnezi cu marile cluburi...restul sunt si vor ramane mediocritati...chestie pefect OK, nu toti au talentul, mentalitatea si dorinta sa exceleze.

polistul68
polistul68  •  13 Septembrie 2020, 10:40
Postat de Costi Costinel pe 13 Septembrie 2020, 10:29

da plavane ... diferenta uriasa tine de echipa .... din spate !!

Corect..dar sa arate si Ianis ca merita sa joace la o asemenea echipa...Daca el confirma la Fiorentina...apoi le Genk, poate il cumpara Dortumnd...sau Athltico....sau Lyon....dar, pt ca joaca cum joaca, a fost cumparat de Rangers....sa confirme acolo, si poate il cumpara Arsenal...daca el joaca bine, si confirma, ofetele vor aparea de la echipele bune, stai linistit....

polistul68
polistul68  •  13 Septembrie 2020, 10:35
Postat de nealiniatul pe 13 Septembrie 2020, 08:13

Adevarat. Dar Haaland nu este roman, cum nu este nici Mesi, nici Ronaldo si restul. De ce oare trebuie sa comparam merele cu perele? Sariti toti pe Ianis Hagi ca hienele la singe. Tipic lasitatii noastre traditionale a romanilor de secole. Copilul asta, nascut la Istambul, din parinti machidoni, chiar iubeste tricolorul , spre deosebire de toti trepadusii care trag in el din toate pozitiile. In ziua de azi, o parte foarte mica dintre baieti sunt "copti " la 21 de ani. Ce ar fi daca mai asteptam vreo doi ani si apoi sa il judecam pe fotbalistul Ianis Hagi?

Perfect adevarat, doar ca....pentru un j8cator dorit de Barca si Bayer, pentru un jucator de care Fiorentina si-a batut joc, pentru un jucator care e mega mediatizat...nu e prea putin ? De ce il lauda inutil apropiatii ? De ce trebuie sa citim zilnic, despre acest tanat ? El nu are nici o vina, este un tanar talentat, care joaca cum poate si cat poate, la om echipa modesta din Europa...Sa-l lase in pace apropiatii si presa, si nimeni nu va avea nimic cu el...dar zilnic citim cum este asasinat, cum este chinuit, cum este pus sub presiune...cand tragi 14 suturi si cadrezi 4, la nationala, nu poti cere sa fi titular...cand pierzi majoritatea duelurilor, nu poti cere sa fi titular...cand nu faci faza defensiva, nu poti cere sa fi titular...nu am vazut nici un articol despre debutul lui Cretu....dar despre Ianis, se scrie tot timpul.in omentul in care se va opri aceasta publicitate gratuita....vor disparea si criticile. Este evidenta dorinta unora de a-l promova excesiv, de a fi ajutat (nemeritat ) acest tanar. Sa fie tratat ca orice alt tanar, si va avea partea de acelasi tratment ca si Man, MOrutan, Cicaldau, etc...Valul de critici e raspunsul la promovarea si laudarea excesiva, si, cel mai rau, nemeritata. Chiar fortata, doar-doar, iese ceva pt copilul lui Hagi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează