INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

EXCLUSIV A scăpat de războiul din Ucraina! Fotbalistul român așteaptă avionul spre casă

Mihai Leca (29 de ani) joacă de jumătate de an în Ucraina, la FK Lviv. Fundașul a reușit să scape de invazia Rusiei, este în Polonia și așteaptă să ajungă pe teritoriul României. +29   FOTO
Mihai Leca (29 de ani) joacă de jumătate de an în Ucraina, la FK Lviv. Fundașul a reușit să scape de invazia Rusiei, este în Polonia și așteaptă să ajungă pe teritoriul României.

Articol de - Publicat vineri, 25 februarie 2022 17:58 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 18:46

Mihai Leca (29 de ani) joacă de jumătate de an în Ucraina, la FK Lviv. Fundașul a reușit să scape de invazia Rusiei, este în Polonia și așteaptă să ajungă pe teritoriul României.

Joi dimineață, după primele semne ale războiului din Ucraina, Mihai Leca și-a făcut bagajul și a căutat variante să părăsească Ucraina. A găsit o soluție prin Polonia, iar astăzi a ajuns pe aerportul din Cracovia. La ora 18:00 va porni spre România. 

Arena Națională, gata să primească refugiați de război din Ucraina » Anunțul lui Nicușor Dan
UCRAINA ÎN RĂZBOI
Arena Națională, gata să primească refugiați de război din Ucraina » Anunțul lui Nicușor Dan

Mihai Leca a scăpat de războiul din Ucraina

Mihai Leca nu crede că va mai reveni în Ucraina. Într-un dialog cu GSP.ro, fundașul a dezvăluit decizia clubului. 

„E o situația căreia îi găsești greu o dată de final. Nu știu ce să zic. Dar mă îndoiesc că acest război, pentru că aici vorbim deja despre război, va dura doar câteva zile. Asta este, trebuie să ne rugăm să se rezolve cât mai repede în primul rând pentru oamenii nevinovați.

Da, am avut o ședință la club, în mare parte nimeni nu știe la ce să se aștepte. Poate dura 30 zile această întrerupere a sezonului, poate dura două sau mai multe luni. Ne-au dat 3 zile libere și ne-au zis că putem merge chiar acasă. Noi, străinii din echipă am decis să plecăm spre casă”, a spus Leca. 

VIDEO Se teme de cel mai sumbru scenariu în conflictul Rusia - Ucraina: „Suntem la câteva zile de sfârșitul lumii dacă se bagă cineva”

Citește și alte știri despre situația din Ucraina:

Fiica lui Roman Abramovich se ridică împotriva lui Putin: „Cea mai mare minciună!”

Un fotbalist ucrainean din Spania e gata să-și apere țara: „Vreau să merg la razboi, să-mi ajut oamenii”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează