INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Șahtior, în pericol din cauza războiului » De ce se tem oficialii echipei

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 10:49 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 11:14

Războiul din Ucraina, care a dus la întreruperea campionatului, poate afecta serios viitorului lui Șahtior Donețk.

Serhi Palkin, directorul general al lui Șahtior, a confirmat că gruparea ucraineană nu și-a mai plătit jucătorii de la începutul războiului și se teme de un lucru. Acesta crede că impresarii vor încerca să-i ducă pe jucătorii aflați sub contract cu Șahtior la alte cluburi, fără a mai plăti nimic clubului portocaliu. 

Tulburător! Două momente impresionante la amicalul lui Șahtior: ce au făcut fetele rămase fără tată și băiatul salvat din subsolul teatrului din Mariupol
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Tulburător! Două momente impresionante la amicalul lui Șahtior: ce au făcut fetele rămase fără tată și băiatul salvat din subsolul teatrului din Mariupol

Șahtior Donețk în pericol din cauza războiului

„Dacă se va întâmpla așa ceva, chiar existența lui Șahtior va fi în pericol”, a declarat Palkin, anunțând totuși că „m-am întâlnit cu președintele UEFA și Aleksander Čeferin mi-a promis că ne va ajuta pentru ca nimeni să nu profite de situația dificilă din Ucraina”. 

Oficialul grupării antrenate în trecut de Mircea Lucescu dezvăluie că formația va fi nevoită să vândă jucători pentru a nu avea probleme financiare.

„În mare parte, astăzi mai avem o singură sursă de finanțare. Este vorba de vânzarea jucătorilor.  Din cauza războiului, astăzi nu te poți gândi la altceva. Aceasta este singura cale care poate ajuta”, a adăugat Palkin, potrivit sport.ua.

Fanii lui Dinamo Kiev îi critică pe frații Surkis

Ultrașii lui Dinamo Kiev au protestat încă o dată, în special împotriva conducerii clubului. Îl acuză pe Grigori Surkis, deputat în Parlament, că a părăsit țara și că a aparținut unui partid prorus, deja interzis în Ucraina: 

„Nu a demisionat, pur și simplu a fugit”. Fanii au scris în comunicat: „Vrem ca toți suporterii europeni să înțeleagă că meciurile de caritate ale lui Dinamo nu sunt doar pentru a strânge bani ca să ajute Ucraina, ci și pentru ca frații Surkis să-și spele reputația”. 

VIDEO Cum a fugit Mihai Leca din infernul războiului

Citește și: 

Dinamo Kiev a dat afară un fotbalist, după ce a aflat cu ce se ocupă în secret tatăl lui: „Clubul este revoltat”

UEFA a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu semifinala Scoția - Ucraina, din barajul pentru CM 2022

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează