INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO SalvaMarin! Mijlocașul român „și-a purtat echipa pe umeri” + Chiricheș, dezamăgitor: „S-a prăbușit cu echipa”

Răzvan Marin// Foto-IMAGO
Răzvan Marin// Foto-IMAGO

Articol de - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 16:22 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 17:30

Răzvan Marin (25 de ani) a centrat perfect pentru unicul gol al partidei Cagliari - Sassuolo (1-0), marcat de Deiola, a creat alte faze, a șutat la poartă și a fost apreciat cu nota 7 de presa italiană.

După cinci înfrângeri consecutive, Cagliari a luat o gură mare de oxigen. Sarzii au învins-o astăzi cu 1-0 pe Sassuolo, într-un derby al românilor titulari din Serie A, și s-a mai depărtat de zona roșie a clasamentului, la 6 puncte de locul 18, primul retrogradabil. 

O importantă contribuție a avut Răzvan Marin, printre cei mai activi și buni oameni ai gazdelor. Fostul jucător al lui Ajax a bifat toate minutele în teren, la fel ca Vlad Chiricheș, în efectivul formației adverse.

Ce ascunde Erling Haaland? I-a cerut clubului Borussia Dortmund să păstreze tăcerea de teamă că ar putea rata un mare transfer!
BORUSSSIA DORTMUND
Ce ascunde Erling Haaland? I-a cerut clubului Borussia Dortmund să păstreze tăcerea de teamă că ar putea rata un mare transfer!

Răzvan Marin a avut două șuturi cadrate

Marin a oferit centrarea la colțul lung, trimisă de pe partea dreaptă, pentru reluarea imparabilă din careul mic a lui Deiola. A fost al șaselea assist pentru Răzvan în acest campionat, egalând deja performanța din ediția trecută. 

„Tricolorul” n-a marcat însă deloc în 33 de etape, iar azi a amenințat de două ori poarta lui Consigli, cu șuturi de la marginea careului, ambele parate, a executat o lovitură liberă în zid, fază la care Cagliari a cerut degeaba penalty. Și l-a lansat în adâncime pe Joao Pedro, care a ratat singur cu portarul.

Cine este omul de afaceri din Oman care vrea să cumpere AC Milan? Fost pilot militar, cu master la Harvard și scriitor
AC MILAN
Cine este omul de afaceri din Oman care vrea să cumpere AC Milan? Fost pilot militar, cu master la Harvard și scriitor

„Răzvan Marin, evoluție de mare calitate”

Agenția Tuttomercatoweb.com i-a dat nota 7 românului și l-a caracterizat astfel: „Prestație de mare calitate, unul dintre cei mai periculoși în ultimii 20 de metri. A făcut diferența, prin pasele către colegi și șuturile de la distanță, și a purtat-o pe umeri pe Cagliari. Pe lângă acestea, tot el a trimis și assistul pentru golul decisiv al întâlnirii”.  

Eurosport.it a completat, cu același calificativ: „S-a infiltrat fără teamă între liniile echipei neroverde și a dat impresia că poate ține singur mijlocul gazdelor. Abordare optimă a unei confruntări capitale”.

Chiricheș, dezamăgitor: „Prea multe ezitări, meci opac”

Nu la fel a fost văzută prezența pe teren a lui Chiricheș, căpitanul naționalei primind doar 5,5 din partea aceleiași surse. „Două bune intervenții la închidere nu pot să șetargă o prestație opacă. Prea multe ezitări și greșeli, nu s-a văzut nici în faza de construcție din preajma propriului careu”, a notat Tuttomercatoweb.com. 

Ceva mai sever l-a taxat însă Eurosport.it (nota 5): „A trebuit să strângă din dinți sub focul amic și inamic, dar la final s-a prăbușit și el”.

VIDEO. Rezumat Cagliari vs. Sassuolo (1-0)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Susținut de iubită la „șocul” de pe Camp Nou » Fostul model Victoria's Secret a atras toate privirile

De teama retrogradării, antrenorul din Ligue 1 le-a cerut fotbaliștilor să nu mai postească în Ramadan!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
penultimul
penultimul  •  16 Aprilie 2022, 17:55
Postat de befree pe 16 Aprilie 2022, 17:37

„și-a purtat echipa pe umeri”. Cine scrie prostiile astea e platit sau e de proba la gsp?

Tradus de pe un site de cumpărat și vândut, nu de pe Gazetta dello sport sau vre-un jurnal italian cu rubrica de sport - Tuttomercatoweb.com. după cum suna sunt ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

befree
befree  •  16 Aprilie 2022, 17:37

„și-a purtat echipa pe umeri”. Cine scrie prostiile astea e platit sau e de proba la gsp?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează